Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αισθησιακοί 3 - ΜΠΥΡΑREAL 2

Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από την αναπάντεχη επιστροφή του Αγαπημένου της Κερκίδας (!) και το χατ-τρικ του Αρχηγού, οι Αισθησιακοί επικράτησαν με 3-2 επί των αντιπάλων τους ΜΠΥΡΑREAL. Σε μεγάλα κέφια αν και μπουκωμένος απ' το γεύμα στις 20:15 ο Αρχηγός σκόραρε δις με τον γνωστό τρόπο (εκτέλεση άουτ Μίλτος - κεφαλιά Αντρέας = γκολ) και μία με σουτ-κεραυνό έξω απ' την περιοχή. Οι Αισθησιακοί διατήρησαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παίζοντας κατά διαστήματα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έτσι κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας για 2η συνεχόμενη φορά κάτι που όπως και να το κάνουμε δεν συμβαίνει και συχνά! Το ηθικό της ομάδας είναι πλέον υψηλό ενώ όλοι περιμένουν τις νέες φανέλες.


Μετά τον αγώνα ο MVP του αγώνα Αρχηγός-Αντρέας δήλωσε: "Σημασία για μένα έχουν οι τρεις βαθμοί κι όχι η προσωπική διάκριση. Μακάρι να μη σκοράρω ποτέ και να κερδίζουμε πάντα (νιάου!)"





ενώ ο Αγαπημένος της Κερκίδας δήλωσε: "Είναι γεγονός πως έλειψα πολύ από τα γήπεδα αλλά η μπάλα όπως και το δεξί κροσέ μου δεν ξεχνιέται. Τώρα θέλω τίτλους. Πιστεύω ότι έχουμε τη στόφα του πρωταθλητή (νιάααουουου)".


Αυτά.


Ηλία ζεις, εσύ μας οδηγείς!


Υ.Γ.

Ζητάμε συγγνώμη από τον παίχτη/άνθρωπο Μύστα που δεν τον αναφέραμε στις απώλειες στην προηγούμενη περιγραφή. Όσοι κι αν είναι οι μνηστήρες της θέσης του (και είναι πολλοί), θα τον περιμένουμε σαν πιστές Πηνελόπες υφαίνοντας το ροζ δίχτυ μας γύρω από τη ζωή του. Αν τολμάς επέστρεψε στην Ιθάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου