Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Αισθησιακό ευρωψηφοδέλτιο

Το κείμενο αυτό είναι επεξηγηματικό, βοηθητικό της διπλανής ψηφοφορίας.
Αρχικά ας διευκρινίσουμε ότι το Νέο Αισθησιακό Ρεύμα, αυτή η θρησκεία χωρίς απίστους, που αποτελεί την πολιτική έκφραση του ποδοσφαιρικού Αισθησιασμού/Αισθησιακού ποδοσφαιρισμού δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές! Επίσης δεν δίνει γραμμή στους πιστούς του για το τι να ψηφίσουν. Πάντως το πράσινο και το μπλε ποτέ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα αισθησιακά χρώματα (το πιάσατε το υπονοούμενο, ε ;)
Εδώ θα ασχοληθούμε με μία υποθετική κατάσταση στην οποία το Νέο Αισθησιακό Ρεύμα συμμετείχε στις ευρωεκλογές. Τότε θα έμπαινε μπροστά μας το πραγματικό ερώτημα "ποιος θα ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου μας;" δλδ ποιος θα είναι το πρόσωπό μας στην Ευρώπη. Διευκρινίζουμε εδώ ότι ο μοναδικός λόγος που δεν μπαίνουν στην ψηφοφορία οι παίκτες των Αισθησιακών είναι διότι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να λείπουν στις Βρυξέλλες.

Ας πάρουμε όμως έναν-έναν τους υποψηφίους (πατήστε στα ονόματα για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο). Παρακαλώ να μελετήσετε πριν ψηφίσετε, όχι έτσι στα κου-του-ρου:

Νίκος Τσιαντάκης (ο εξ αριστερών μυστακιοφόρος) (και εδώ). '80ίλα, απίστευτο κούρεμα, μουστάκι, βλέμμα, στυλ τρεξίματος. Έπαιξε στον Ολυμπιακό, στην Εθνική Ελλάδος. Σήμερα αγνοείται η τύχη του αλλά μάλλον θα ψήνει αρνιά στο χωριό του.

Νίκος Βαμβακούλας και εδώ και εδώ: Το όνομα, η αφάνα, η κορμοστασιά συνηγορούν υπέρ της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές. Έπαιξε στον ΠΑΟ. Κάνει απίστευτο δίδυμο με τον Σάββα Κωφίδη.

Νίκος Αναστόπουλος: Λατρεύει το rexona, διαθέτει παχύ μουστάκι, αισθησιακό τριχωτό σώμα. Έπαιξε στον Ολυμπιακό ενώ σήμερα εκτελεί χρέη προπονητή εμπνέοντας τους διαφημιστές.

Νίκος Αλέφαντος: Ίσως η μεγαλύτερη μορφή που κάθισε ποτέ στους ελληνικούς πάγκους. Δαιμόνιος προπονητής, οξυδερκής, σταθερός στις απόψεις του, γλωσσοπλάστης. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του πιο πολύ κι απ' τη μάνα του. Σε αυτόν ανήκουν οι εκφράσεις "τα πάντα όλα" και "μάθε μπαλλίτσα" οι οποίες πλέον αποτελούν μέρος της νεοελληνικής γλώσσας. Άξιος!

Νίκος Κολομπούρδας: Ο μεγάλος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ. Δείτε τον εδώ να σκοράρει (στο 1:10) και παρατηρήστε πόσο ωραία ακούγεται το όνομά του. Αλλιώς δεν θα το επαναλάμβανε ο σχολιαστής 5 φορές σε 10 δευτερόλεπτα!!

Γιώργος Μίρτσος: Σίγουρα ο πιο αισθησιακός έλληνας γκολκίπερ. Έκανε την δουλειά του καλά και το υποστήριζε με το Lifestyle του. Γλεντζές απ' τους λίγους. Όταν μια φορά ένας προπονητής του είπε "μα τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν μάθατε να κάνετε μια πάσα;" ο Μίρτσος απάντησε "κόουτς, πάντως εγώ 20 χρόνια στα μπουζούκια, μπουζούκι δεν έμαθα". Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κι αυτός...

Θοδωρής Ζαγοράκης: Αρχηγός του ΠΑΟΚ, της Εθνικής Ελλάδας, παίκτης της ΑΕΚ αργότερα και τώρα πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Γόης, μάγκας, μεγάλος εραστής, μοντελοπνίχτης! Κάποτε στην ΑΕΚ κατηγορήθηκε για ντοπαρισμένος λόγω αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης. Τελικά οι γιατροί είπαν ότι αυτό ήταν απ' τον οργανισμό του. Ήταν υποψήφιος για τους 100 μεγάλους Έλληνες, έχει και συστάσεις για πρωθυπουργός απ' τον Ζουράρι.

Πάτρικ Ογκουνσότο: Αυτός δεν είναι Έλληνας (μάλλον) αλλά μπορούμε να τον ελληνοποιήσουμε και να τον στείλουμε στην Ευρωβουλή. Άλλωστε και λέγειν έχει και αισθησιακή κορμοστασιά, και ωραίο βαμμένο μαλλί.

Θωμάς Μάτσιος αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού: Δεινός ρήτορας που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Περικλή. Σε καθηλώνει. Επίσης εκκεντρικό look. Τέτοιους παράγοντες θέλουμε, πρέπει να πάει στην Ευρωβουλή!

Big Μάκης Ψωμιάδης: Αρχέτυπο ποδοσφαιρικού παράγοντα. Αυτός αποφασίζει, αυτός όλα. Καπνίζει πουράκλα, έχει μουστάκα, στις κερκίδες όταν παρακολουθεί τα ματς παίζει κομπολόι και γενικά τα λέει όμορφα και λαϊκά κατανοητά. Επονομαζόμενος και "αγαπούλης" διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΚ, τώρα είναι της Καβάλας. Είναι αντιρατσιστής. Δεν είναι έτοιμος για Βρυξέλλες;;

Τάκης Τσουκαλάς: Ο εκπρόσωπος των οπαδών στην ψηφοφορία μας. Δεν υπάρχει καταλληλότερος, αισθησιακότερος, και πιο ευρωπαίος οπαδός από τον ανυπέρβλητο Τάκαρο. Φανατικός γαύρος (τυχαίο κι αυτό;) και φανατικός προεδρικός. Τα λέει χύμα, έχει τρία πόδια και τους γαζώνει όλους. Είναι ήρεμος συνομιλητής και αντιφασίστας. Μας αρέσει και με άσπρη αφάνα αλλά πάνω απ' όλα γιατί έχει επίπεδο. Κι αν πάρει έδρα στην ευρωβουλή θα πάρει στο γραφείο του τον διπλανό του. Κι αν δεν σας αρέσει ... άντε γεια!

Ψηφίσατε με σύνεση, χωρίς φόβο και πάθη!

3 σχόλια:

  1. Ρε Γιώργο, είσαι ελεεινά καμένος...
    Βάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λες Βάλια αλλά εγω πείσθηκα και ψήφισα και για αρχηγο! Στις 7 Ιούνη στηρίζουμε-ψηφίζουμε Νέο Αισθησιακό Ρεύμα! Ο λαός απαιτεί τους αισθησιακούς στην ευρωβουλή!!!
    μαριλένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως εγώ ενθουσιάστηκα όταν είδα όλο αυτό το ....(δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω ώστε να μη φανεί αστείο).

    Αφού δεν έχω ψηφίσει ακόμα, θέλω να δώσω και το σημερινό μάθημα να χαλαρώσω λίγο, ώστε να κάτσω να αξιολογήσω προσεκτικά και ήρεμα έναν-έναν τους υποψηφίους.

    Αν και με μια πρώτη ματιά θα στήριζα το Νίκο Κολομπούρδα, λόγω ονόματος και μόνο.

    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή