Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 2 - Ταυρομάχοι (Matadors) 1

Την ώρα που κάποιοι αποχαυνώνονταν μπροστά στο debate της ξεφτίλας, ο Αισθησιακός αθλητικός όμιλος έκανε το πρόταγμά του πραγματικότητα και δίδασκε Αισθησιακό Ποδοσφαιρισμό-Ποδοσφαιρικό
Αισθησιασμό οργώνοντας τα πράσινα χαλιά, τινάζοντας τα μαύρα κομμάτια του καουτσούκ σε κάθε γερό πάτημα, σε κάθε σύγκρουση με τους αντιπάλους, σε κάθε χτύπημα της μπάλας.
Οι Αισθησιακοί διάλεξαν οι ίδιοι το γήπεδο που θα παίξουν, δεν τους το καθόρισε ο αντίπαλος. Οι 8 των Αισθησιακών έπαιξαν και νίκησαν. Οι 6 του debate κατάφεραν να χάσουν όλοι μαζί. Τραγικά ψεύτες, τραγικά ανεπαρκείς, τραγικά γραφικοί αυτοί, απλά μαχόμενοι Αισθησιακοί εμείς.

Πάρτε το χαμπάρι πριν να είναι αργά. Ο μαχόμενος Αισθησιασμός είναι η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις (εκτός από μία).
Αισθησιακές στρατιές-θάνατος στους κρατιστές!

Το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Το πρώτο ημίχρονο μας άνηκε ολοκληρωτικά. Προηγηθήκαμε 1-0 με τον γνωστό τρόπο (σέντρα ο Μίλτος απ' το πλάγιο, γκολ ο Αντρέας) και γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε και δυο δοκάρια με τον Ηλία αν θυμάμαι καλά και κάμποσα καλά σουτ.
Την ισοφάριση την δεχτήκαμε από στημένη φάση (=εκτέλεση φάουλ). Εκεί χρειαστήκαμε μερικά λεπτά για να συνέλθουμε και να κάνουμε το 2-1 πάλι με τον γνωστό τρόπο (σέντρα ο Μίλτος από αράουτ, κεφαλιά ο Αντρέας γκολλλ!).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο ζόρικο γιατί δεχτήκαμε αρκετή πίεση από τους Ταυρομάχους που τα έδιναν όλα για να ισοφαρίσουν. Και όσο δεν καταφέρναμε να βάλουμε 3ο γκολ τόσο η πίεση μεγάλωνε. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας όμως αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει κι έτσι το 2-1 κρατήθηκε σε όλο το β'ημίχρονο. Στις λίγες φορές που χρειάστηκε το τέρμα ήταν εκεί και πολύ χαιρόμαστε που έχουμε βρει καλό τερματοφύλακα (τώρα θα μπει και στο γκρουπ γι' αυτό τον γλύφουμε).

Γενικά σήμερα παίξαμε αρκετά πειθαρχημένα κι αυτό μας βοήθησε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε και με την μπάλα κάτω. Στο 2ο βέβαια ξαναγυρίσαμε στις παλιές καλές γιόμες με τον Μίλτο να πηδάει να πιάσει την μπάλα. Θα ξεμεσιαστεί αυτός ο άνθρωπος αν συνεχίσουμε έτσι. Θα πείτε ότι επηρεάζομαι από τις οπαδικές μου προτιμήσεις αλλά οι Αισθησιακοί έχουν αρχίσει και μου θυμίζουν τον ΠΑΟΚ του Σάντος κι ο μοναχικός Μίλτος στην επίθεση τον επίσης μοναχικό ξανθομάλλη Μουσλίμοβιτς.

Η πρώτη νίκη των Αισθησιακών για τη νέα σεζόν είναι πάντως γεγονός. Την αφιερώνουμε στους οπαδούς μας που ποτέ δεν είναι εκεί και στην Παναγία των Αισθησιακών (=Προεδράρα) που εμφανίστηκε στο πλευρό μας και μας έδωσε δύναμη. Μεγάλη η Χάρη Της!

Έπαιξαν: Νίκος (τέρμα), Γιώργος-Χρήστος-Μύστα (άμυνα), Ηλίας-Αρχηγάρα-Αγαπημένος της Κερκίδας (κέντρο)-lonely Μίλτος (επίθεση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου