Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 4 - Auto (κάτι) 4

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα παγκοσμίως είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές και κυρίως στην πρώτη τα φαβορί του πρωταθλήματος τείνουν να κάνουν "γκέλες".

Έτσι κι οι Αισθησιακοί, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (νιάου!), στο πρώτο φετινό ματς δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια (φανταζόμαστε) από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το φλας του αγώνα:
Προηγηθήκαμε 2-0 χωρίς να παίξουμε μεγάλη μπάλα όμως το ημίχρονο τελείωσε 2-2 λόγω υπερβολικής χαλαρότητας εκ μέρους μας. Στο β'ημίχρονο κοντρόλ δεν κάναμε ούτε για δείγμα, ούτε πάσες....ε και δεν ήθελε πολύ να γίνει το 2-4ααα.
Ευτυχώς που η ομάδα όταν τα κάνει σκατά έχει τα αντανακλαστικά να τρέξει να τα διορθώσει κι επειδή έχουμε και την στόφα του νικητή καταφέραμε το 4-4 κι αν υπήρχαν 5 λεπτά ακόμα παιχνιδιού η νίκη θα ήταν δική μας.

Η αλήθεια είναι ότι στην πρεμιέρα δεν είχαμε ούτε τον προπονητή μας, ούτε την πρόεδρο, ούτε τους πολυπληθείς οπαδούς μας. Με τι ψυχολογία να παίξουμε μετά; :p

Αλλά επειδή όπως έλεγαν κι οι boyz II men σε ένα τραγούδι τους: second time is always better than the first, η ομαδάρα μας θα ανέβει. Η νίκη είναι δική μας την επόμενη αγωνιστική!!

Κάποιος να μας ξεκολλήσει από το καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει!

Only sky above us!

Υ.Γ.
Έπαιξαν: Μήτσος (welcome back), Μύστα, Γιώργος, Ηλίας, Αγαπημένος της Κερκίδας, Μίλτος, Αρχηγάρα-Αντρέας, Χρήστος και πρωτοεμφανιζόμενος ο νέος μας γκολκίπερ Νίκος (Νίκο once a sensual, always a sensual!)

Υ.Γ.2
Αν θυμάμαι καλά τα γκολ μας Αντρέας, Ηλίας και Μύστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου