Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Αισθησιακοί (Sensuals) 3 - V.F.C. 6

Αισθησιακό ναυάγιο στα ρηχά: http://www.youtube.com/watch?v=aSv_ymLaUmE

Τόση ξενέρα μετά από ματς είχαμε καιρό να νιώσουμε!
Απ' το αποψιινό ναυάγιο διασώθηκε μόνο ο (Βενιαμίν) Ντίνος άντε κι ο Αντρέας. Οι υπόλοιποι ήμασταν φαντάσματα των εαυτών μας (γιατί κατά τ' άλλα ξέρουμε πολλά κιλά μπάλα).

πφφφφ...από πού να πρωταρχίσεις; Χάσαμε δικό μας αγώνα κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα το κάνουμε. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα 2-0 κι εκεί άρχισε η κατρακύλα αργά και σταθερά: 2-4 στο ημίχρονο, 2-5 στο δεύτερο. Με το 3-5 αναθαρρήσαμε αλλά το 3-6 είναι αρκετά βαρύ και κάνει τα πράγματα στην ρεβάνς δύσκολα.

Δικαιολογίες υπάρχουν οκ. Τραυματίστηκε ο Μύστα στο 2-3 και μάλλον δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα...(περαστικά!).
Ο Μήτσος έπαιζε ψιλο-άρρωστος, ο Θανάσης τραυματίστηκε κι αυτός και βγήκε για λίγο....δεν θέλουμε να μυξοκλαίμε όμως.

Ας κάνουμε μια ομφαλοσκόπιση να δούμε τι έφταιξε και φτάσαμε στην σημερινή τραγική εμφάνιση:

- το ότι η ομάδα εδώ και 1 μήνα και...είναι ακέφαλη; Με την Πρόεδρο να τα 'χει βροντήξει και χωρίς διάδοχη λύση...με τι ψυχολογία να παίξει η ομάδα;

- το ότι παίχτες, οπαδοί, διοίκηση μες στις γιορτές ασχολούμασταν στο γκρουπ με κατινιές αντί να προσανατολιστούμε στην θωράκιση της ομάδας και την ενίσχυσή της στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου

- το ότι οι αντίπαλοι είχαν προπονητή ενώ εμείς όχι;

- οι γιορτινές και μετα-εορταστικές κραιπάλες;

Αυτά πρέπει να λυθούν άμεσα. Και θα λυθούν. It was a slap in the face αλλά τώρα ξυπνήσαμε. Οι Αισθησιακοί όταν τρώνε σφαλιάρα δεν γυρνάνε και το άλλο μάγουλο, απαντούν, εκδικούνται.
Μπορεί να αποκλειστούμε αλλά there will be blood! Όρκος!

Πανστρατιά στο επόμενο ματς! Όλα για όλα!!

(τον) Έπαιξαν: Μήτσος, yorgos mi, Μύστα, Θανάσης (χρόνια πολλά!), Αγαπημένος της Κερκίδας (Κώστας), Βενιαμίν (Ντίνος), Μίλτος.

Υ.Γ.
Πότε θα ξαναπαίξει ο Ηλίας μαζί μας, οέο;!;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου