Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αισθησιακοί 2 - Μπαρμπουτατζήδες 3

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε διάθεση να γράψουμε αλλά να τα ψάλλουμε και ποιος καταλληλότερος ψαλμός άραγε απ' το "To thee, the champion leader";;
http://www.youtube.com/watch?v=bfhYMmx-ySQ

Με την πίστη στις υλικές δυνατότητες της ομάδας να έχουν κλονιστεί, οι Αισθησιακοί το ρίχνουν πρόσκαιρα στην μεταφυσική...που είναι κι αυτή μια διέξοδος σε δύσκολες στιγμές, πώς να το κάνουμε;

Ήδη μετράμε το δεύτερο χαμένο ματς που κανονικά θα έπρεπε να έχουμε πάρει. Η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει τους μετριότερους του πρωταθλήματος. Η έλλειψη προγραμματισμού είναι εμφανής καθώς κι η έλλειψη σχεδιασμού για την συνέχεια. Χωρίς προπονητή και με την διοίκηση αποστασιοποιημένη η ομάδα έχει γίνει χάβρα των Ιουδαίων (http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=17.10.2002,id=98787488).

Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον: Ή συνεχίζουμε να πειραματιζόμαστε με το 2-4-1 με τον φόβο να μην σταυρώσουμε νίκη στον πρώτο γύρο ή ξαναγυρνάμε στο 3-3-1 το οποίο άλλοι αγαπήσαμε, άλλοι μισήσαμε αλλά μας καθιέρωσε ως μια υπολογίσιμη δύναμη της ΣΤ' ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Παρακαλώ να τοποθετηθούν άπαντες και άπασες οι ενδιαφερόμενοι/ες διότι η χθεσινή σουβλακοσύναξις μετά το τέλος του αγώνα δεν έβγαλε πόρισμα.

Επόμενος αντίπαλός μας οι Μπλαουγκράνα κι έχουμε ένα προαίσθημα ότι η ομάδα θα αγωνιστεί πολύ καλύτερα απ' ότι στους δυο τελευταίους αγώνες.

υ.γ.
Ξέφρενοι οπαδοί μας ... στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι!

1 σχόλιο:

  1. Τα γκολ μας Ντίνος με σουτάρα και Στέφανος με σουτ υπό πίεση.

    Ο αγώνας κύλησε κάπως έτσι: Ημίχρονο 0-0, 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3.

    Να σημειωθεί ότι πέραν της μετριότητάς μας το 2ο γκολ των αντιπάλων μας ήταν άκυρο καθώς η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, ενώ στο 1ο έγινε καταφανές επιθετικό φάουλ καθώς το τράβηγμα του αντιπάλου επιθετικού κόντεψε να προκαλέσει εξάρθρωση στο χέρι του Yorgos Mi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή