Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Season 5: Αισθησιακοί 2 - Εκτελεστές 3

Εδώ δεν θα αναλύσουμε γιατί χάσαμε απ' τους Εκτελεστές για 5η ή 7η φορά με 3-2 γιατί η μεταφυσική δεν εξηγείται, απλά υιοθετείται.

Θα αναλύσουμε όμως τι έλειψε απ' τον Παναθηναϊκό κι ο αγώνας έμοιαζε σαν παιχνίδι playstation όπου τον χειριστή της πράσινης ομάδας τον έπιασε ξαφνικά κόψιμο και παράτησε το χειριστήριο στο '20 και κάθισε στην τουαλέτα 70 λεπτά αφήνοντάς τον άλλο παίχτη (να πίνει μπάφους και) να παίζει μόνος του.

Η ανάλυσή μας θα βασιστεί σε τρία καθόλου τυχαία παραδείγματα βαζελο-αισθησιακών.

Έχουμε και λέμε, έχεις πρόεδρο Πατέρα αντί Μανιφάβα και λέει τις μπούρδες που λέει αντί να εμπνεύσει την ομάδα με μια ανάλυση περί της σύγχρονης κοινωνικής κατάστασης που θα καταλήγει "γι' αυτό φιλαράκι πάμε να πιούμε καμιά μπύρα".
Δεύτερον, έχεις σημαία σου τον Καραγκούνη αντί για τον Αγαπημένο της Κερκίδας (που και τριφυλλάρα είναι και κάνει πιο ωραίες βουτιές και όταν τον χτυπάνε ή είναι cool ή νευριάζει ανάλογα τα κέφια, νορμάλ άνθρωπος δηλαδή), πού να κερδίσεις τον σεβασμό των αντιπάλων μετά..; ε;
Τρίτο και τελευταίο, έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά κι ένα σέντερ μπακ επιπέδου Μύστα δεν έχεις στην ομάδα σου (που θα του'χε δώσει τα πόδια στο χέρι του Μέσι και δεν θα τον παρακολουθούσε να παίζει το "τρυπώνω-ξετρυπώνω" μες στην περιοχή του), ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ;;;

Με άλλα λόγια σύντροφοι και συνοδοιπόροι στο μακρύ ταξίδι του Αισθησιασμού είμαστε μεγάλη ομάδα. Διαθέτουμε αυτό το μαγικό υλικό που μας επιτρέπει να χάνουμε απ' τους Εκτελεστές 3-2 αλλά να αξίζουμε κάτι καλύτερο κι όχι 5-1 απ' την Μπαρτσελόνα λέγοντας "...και λίγα ήταν".

Sensuals ρε!

1 σχόλιο:

  1. Απλά επειδή είναι άδικο να πούμε ότι χρέη γκολκίπερ διετέλεσε ο Αντρέας, όχι αρχηγός, ο φίλος του Κώστα ο οποίος κατά κοινή ομολογία τα πήγε περίφημα. Μπράβο Αντρέα! Once a Sensual, always a Sensual!

    Τα γκολ μας έβαλαν Αντρέας (με τον γνωστό τρόπο) και Μύστα (σουτάρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή