Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αισθησιακοί 5 - Ταυρομάχοι 3

Τεσσάρα ρίχνει η Μπαρτσελόνα, πέντε οι Αισθησιακοί...

Καλά έχουμε γίνει και πολύ ομάδα δικέ μου! Πόσες αγωνιστικές είμαστε αήττητοι; Πόσες; Που 'σαι πρόεδρε να μας δεις; Πού είναι τα γλυκά σου; Τα μασάζ σου;
Το 2011 θα μας βρίσκει πάντα ένα σκαλί πάνω από την ομάδα-μοντέλο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Γιατί μπορεί να είμαστε ερασιτέχνες διαθέτουμε όμως ηθικό και σκοπό κι αυτό μας καθιστά αγωνιστικά ανώτερους από κάθε μισθοφόρο των Π.Α.Ε.!
Λίγα λόγια για το ματς: Προηγηθήκαμε 2-0 αλλά το ημίχρονο έληξε 2-2. Παρ' όλα αυτά ήμασταν καλύτεροι. Στο β' ημίχρονο ανέβηκε ο Ντίνος κέντρο κι ο Αρχηγός γύρισε άμυνα. Ο Ντίνος έβαλε δυο γκολ και πίσω φάγαμε ένα και κάπως έτσι πήραμε ξανά το ροζ φύλλο αγώνα που τόσο μας αρέσει!!
Εκτός από τον Ντίνο σκόραρε δυο φορές κι ο Ηλίας και μία ο Αρχηγός. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σ' αυτό τον υπεραθλητή, τον Ηλία, που τις καθημερινές τρέχει στον στίβο, τα Σ/Κ κατεβαίνει πλαγιές και τις Δευτέρες βάζει γκολ βγαλμένα από άλλον πλανήτη. Το 5ο γκολ δεν το κατάλαβε κανείς. Ήταν κάτι σαν σέντρα, κάτι σαν σουτ, κάτι σαν λόμπα από το πλάι της μεγάλης περιοχής και πέρασε από το σημείο όπου τα δίχτυα ήταν τρύπια, πάλι ο Ηλίας θα τα τρύπησε, και γενικώς μόνο ο διαιτητής κατάλαβε με την πρώτη ότι μπήκε γκολ.
Δεν γράφουμε περισσότερα γιατί θα ακολουθήσει ο πολυαναμενόμενος Καζαμίας 2011!

Έπαιξαν: Αντρέας τέρμα (πολύ καλή εμφάνιση), Γιώργος Μι, Ντίνος, Αρχηγός Αντρέας, Μύστα, Αγαπημένος της Κερκίδας, Μίλτος, Ηλίας.
Τον έπαιξαν: Μήτσος, Στέφανος, Παντελής
Τραυματίας: GiGi (ακόμα να γίνεις καλά ρεεεε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου