Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Αισθησιακοί 6 - Παπιά 3

Πετάμε φωτιές!! Η ομάδα μαγεύει, σε λίγο θα πετάμε στα αστέρια. Τι κι αν του Μήτσου πονάει το ποδαράκι του ακόμα, τι κι αν ο Μύστα προτιμάει να το παίξει μάγκας στην δικηγορική league (μάλλον ντριμπλάρει ευκολότερα τον Κούγια και τον Λυκουρέζο) παρά να δώσει τον τίμιο αγώνα ως στρατιώτης του αισθησιασμού ... είμαστε πλέον κίνημα, δεν έχουμε ανάγκη τις προσωπικότητες, νικάμε με οποιαδήποτε σύνθεση, νικάμε με την φανέλα.

Ο Ηλίας γαζώνει σαν μυδραλιοβόλο, ο Κώστας οργώνει σαν φρέζα, ο Ντίνος επελαύνει σαν το ιππικό στα Λούκυ-Λουκ, ο Αντρέας -ομφαλός του γηπέδου- φιλτράρει κάθε κίνηση δική μας και των αντιπάλων, ο Μίλτος σκοράρει μετά την συνδιάσκεψη της Λούτσας όπως έχει προβλέψει ο Καζαμίας και μάλιστα σε αντεπίθεση που αποδεικνύει ότι η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τους αγώνες μας και τους βλέπει σε βίντεο, ο Στέφανος διευθύνει σαν μαέστρος την επίθεση, ο Μι σαν ατσάλινο τείχος ορμάει στα πεδία των τίμιων μαχών κι ο Αντρέας στο τέρμα είναι μια μηχανή που καταπίνει μπάλες.

Το κείμενο αυτό θα μπορούσε να έχει τίτλο "Learning to Fly"
Απολαύστε το http://www.youtube.com/watch?v=go4DT41Nl68&feature=related και ξεχάστε για λίγο τις σκοτούρες.

*Η αντίπαλη ομάδα δεν λέγεται παπιά απλά έπαιζε το παπί, ένας Αισθησιακός απ' τα παλιά κι ελπίζουμε σύντομα ξανά. Κατάλαβέ το Παπί, είσαι γεννημένος Sensual!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου