Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τα κορμιά μας πονάνε!


Τα κορμιά μας πονάνε.

Έχουμε και λέμε. Ο Ηλίας στο νοσοκομείο εδώ και μια βδομάδα. Ο Μήτσος βήχες, συνάχια κλπ, (να φανταστείτε έκατσε μέσα και Παρασκευή και Σάββατο!). Έκανε το τρομερό λάθος να δει ταινία της Ζανγκ Ζιγί με τον οργανισμό του εξασθενημένο. Ο Θεός να τον φυλάει. Ο Κρις με το καρούμπαλο στο καλάμι (βλ. περιγραφή προηγούμενου ματς) έλειψε μια βδομάδα απ' τη δουλειά κι επέστρεψε σήμερα (στα γήπεδα δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει). Και σήμερα τραυματίζεται για πρώτη φορά στη ζωή του ο Γιώργος Μι! Έφτασε αργά, έκανε ένα ζέσταμα του κώλου, έπαιξε δέκα λεπτά και κλατς τον πρόδωσε ο δεξής προσαγωγός του, πάντα επίφοβος λόγω του ειδικού βάρους που φέρει ο δεξής του όρχης.
Εδώ να προσθέσουμε ότι άρρωστη είναι ΚΑΙ η Σιδηρά Κυρία του Αισθησιασμού, το τακούνι που βαράει στην καροτίδα, το πιο γρήγορο μαστίγιο του Χαϊδαρίου, η μία, μοναδική, τρομερή και φοβερή frauuu blaaaack-baaaarbieeee! Αυτό το ποντίκι που βρυχάται, λοιπόν, κρύωσε και δεν λέει να γιάνει εδώ και καμιά βδομάδα (από τότε που της τρώγαμε τα ντολμαδάκια μετά τον προηγούμενο αγώνα, την ξενυχτήσαμε κι έκλασε ο οργανισμός της)
Για έναν περίεργο λόγο ενώ η ομάδα θυμίζει όλο και περισσότερο το ρητό "το μεν πνεύμαν πρόθυμον..." ο Μύστα, αυτό το παιδί-ζαχαροκάλαμο, χαίρει άκρας υγείας. Ούτε τραβήγματα, ούτε στραμπουλήγματα, όλοι οι μυς κι οι σύνδεσμοι στη θέση τους, η μεσούλα σα να την έχει καλουπώσει ο Μίλτος, φτου-φτου-φτου!

Μ' αυτά και μ' αυτά η ομάδα κατέβηκε με πολλά νέα πρόσωπα των οποίων το σύνολο των ονομάτων μας διαφεύγει οπότε δεν θ' αναφέρουμε κανέναν για να μην αδικήσουμε και κανέναν. Απλά κορίτσια να σας πω ότι είχαμε ένα σέντερ-μπακ ψηλό, ξανθό, με αλογοουρά, περιποιημένο γενάκι και νιάτο. Σκέτο κουκλί :p Πού να φέρουμε και τον Θωμά !

Επίσης, μας έγινε (προσέξτε το ρήμα "έγινε", όχι "κάναμε") πρόταση από τερματοφύλακα να παίξει σ' εμάς. Θα το σκεφτούμε σοβαρά και θα απαντήσουμε γιατί σήμερα ο Γιάννης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση :) (τον καλύπτω επειδή είναι Κριός)

Κατά τ' άλλα το ματς, το οποίο παρακολούθησε η Ζωή και κάποιοι άλλοι που δεν γνωρίζουμε, έληξε 5-5. Η παρουσία της Ζωής στις νέες κερκίδες του γηπέδου (ναι υπάρχουν τέτοιες πλέον! λαός δεν υπάρχει!) μάλλον άγχωσε τον Μίλτο που έχασε δυο σίγουρα τετ-α-τετ. Πάντως χάναμε 5-2 και το γυρίσαμε. Το 'χουμε βίτσιο τώρα τελευταία να κάνουμε ανατροπές. Ακόμα όχι ολικές αλλά έρχονται. Λέμε να το προσπαθήσουμε στην 48ωρη αύριο-μεθαύριο ;)

VenceΚιάμος! (το τραγούδι περιέχει πολιτικά υπονοούμενα)
http://www.youtube.com/watch?v=Zh3lXDWdyJc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου