Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

1ο Αισθησιακό Συνέδριο: Παρέμβαση Rosa Del Foc

Μετά τη δημοσίευση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου των Αισθησιακών http://sensualsfc.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Sensuals για τους ανά την υφήλιο φίλους μας) κι έχοντας πλήρη συνείδηση ότι βαδίζουμε στην εποχή της αισθησιακής μετα-ιστορίας, δίνουμε το βήμα σε συντρόφους, συναγωνιστές, οπαδούς και φίλους να εκφραστούν μέσα από το blog μας. Με ορίζοντα το 1ο Συνέδριο των Αισθησιακών -το πρώτο 1ο Συνέδριο που διεξάγεται μετά τη διάλυση του φορέα στον οποίο αναφέρεται- και θα διεξαχθεί υπό το σύνθημα: 
"1,2,3 πολλοί Sensuals - Sensuals παντού σε κάθε γειτονιά, Αισθησιασμός σε πόλεις και χωριά" 
αφήνουμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν με την ελπίδα ότι κάποιες ροζόμαυρες μελισσούλες θα φέρουν εις πέρας την επικονίαση των Αισθησιακών ιδεωδών.


1ο Αισθησιακό Συνέδριο: Παρέμβαση Rosa Del Foc



Ήταν τελικά μοιραίο να κοινωνήσω με τον αισθησιασμό, μια εμπειρία που σε ένα ημίχρονο υπεράσπισης της εστίας του άλλαξε τη ζωή μου! Και παρόλο που κατά τας γραφάς φαίνεται να συναντήθηκα μαζί του στη δύση της ικμάδας του, αυτή η μαύρη πινελιά στις πορφυρές του αποχρώσεις, αυτή η μια και μοναδική ζωντανή του ηλιαχτίδα, σφηνώθηκε στην καρδιά μου και αυτά τ' αποχαιρετιστήρια λόγια τώρα σαν μέγγενη την σφίγγουν...

Μία από τις ανακαλύψεις του Γαλιλαίου λέει ότι “ο χρόνος ταλάντευσης ενός εκκρεμούς δεν συνδέεται με το μήκος του τόξου ή την μάζα του βαριδιού” που σε συνδυασμό με την θεωρία του εκκρεμούς στον καπιταλισμό (συχνότητα επαναλήψεων περιόδων ακμής και ύφεσης) μπορεί να έχει εφαρμογή και στην περίπτωση της ποδοσφαιρικής μυσταγωγίας των αισθησιακών!

Ξεκινώντας από την ανάλυση των κοινωνικών συνθηκών και την καπιταλιστική κρίση που βιώνουμε δεν θα μπορούσε να μείνει ανέγγιχτο και το δυναμικό πεδίο του αισθησιασμού. Αυτές είναι όμως οι αντικειμενικές συνθήκες και τις παραμέτρους τους τις ορίζει η Εξουσία. Οι υποκειμενικές συνθήκες ορίζουν τον Σενσουαλισμό ως Ιδέα -και ως γνωστών οι ιδέες δεν σβήνονται – δεν διαλύονται – δεν φυλακίζονται, αντικειμενικοποιoύνται!

Άρα λοιπόν, παραφράζοντας τον Γαλιλαίο, “ο χρόνος ταλάντευσης (σεζόν) ενός εκκρεμούς δεν συνδέεται με το μήκος του τόξου (βαθμολογία) ή την μάζα (ρόστερ) του βαριδιού”. Και οι ρεβιζιονιστικές (η αλήθεια είναι) μου προτάσεις συνοψίζονται στην ήδη εγκαταλελειμμένη σεζόν, στην αγνόηση της βαθμολογίας και την ανανέωση του ρόστερ. Πρώτα και κύρια γιατί όπως είπα ο Σενσουαλισμός είναι ιδέα και γιατί όπως συνεχίζει ο Γαλιλαίος: “ο χρόνος ή η διάρκεια της ταλάντευσης ενός εκκρεμούς εξαρτάται μόνο από το μήκος του νήματος του εκκρεμούς”.

Και παρόλο που αναφέρομαι απλώς ως δοκάρι προσγείωσης στο τρελό σουτ-καταπέλτη του σούπερ-Μάριο διαθέτω τα γάντια μου υπέρ αισθησιακών βωμών και εστιών. Όπως και το τμήμα σκάουτινγκ και υποδομών παλαιών θρυλικών Χαϊδαριώτικων ομάδων 8x8 όπως οι Σαύρες και οι Βεντούζες που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματα του Ελαιώνα..!

Κάτω ο Λένιν ζήτω ο Lemmy!
Ένα βήμα πίσω για αυτοκριτική και ανασυγκρότηση!
Δύο βήματα μπρoς για την αναγέννηση του Σενσουαλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου