Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

1ο Αισθησιακό Συνέδριο: Παρέμβαση ΑτΚ

Μετά τη δημοσίευση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου των Αισθησιακών http://sensualsfc.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Sensuals για τους ανά την υφήλιο φίλους μας) κι έχοντας πλήρη συνείδηση ότι βαδίζουμε στην εποχή της αισθησιακής μετα-ιστορίας, δίνουμε το βήμα σε συντρόφους, συναγωνιστές, οπαδούς και φίλους να εκφραστούν μέσα από το blog μας. Με ορίζοντα το 1ο Συνέδριο των Αισθησιακών -το πρώτο 1ο Συνέδριο που διεξάγεται μετά τη διάλυση του φορέα στον οποίο αναφέρεται- και θα διεξαχθεί υπό το σύνθημα: 
"1,2,3 πολλοί Sensuals - Sensuals παντού σε κάθε γειτονιά, Αισθησιασμός σε πόλεις και χωριά" 
αφήνουμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν με την ελπίδα ότι κάποιες ροζόμαυρες μελισσούλες θα φέρουν εις πέρας την επικονίαση των Αισθησιακών ιδεωδών.

1ο Αισθησιακό Συνέδριο

Παρέμβαση Αγαπημένου της Κερκίδας


"Πηγαίνετε, βγείτε έξω. Τα τελευταία λόγια είναι για τους ανόητους που δεν έχουν πει αρκετά. "
Κ.Μαρξ (αντί για δικά μας τελευταία λόγια)

συμπαίχτες, συναισθησιακοί
Δεν έχουμε χρόνο για μελοδραματικές και παρελθοντολάγνες αφηγήσεις για το αισθησιακό οικοδόμημα που κατερρευσε και "τι καλά που ήταν τότε" και μπλα μπλα μπλα...
Πρέπει να "ελιχθούμε" σαν χέλια για να αντιμετωπίσουμε τον κατακερματισμό των αγωνιστικων μας δυνάμεων(σε άλλες ομάδες, άλλα αθλήματα),την αποσυσπείρωση και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας,και την ελλιπή προσέγγιση-γνώση του ίδιου του σπορ.
Πρέπει δηλαδή να εξετάσουμε την πιθανότητα δημιουργίας της Ομάδας Νέου Τύπου(ΟΝΤ από εδώ και πέρα) που να ανταποκρίνεται στη νέα κατάσταση νέα καθήκοντα που έχουμε μπροστά μας.
Προτείνω να γίνει έκτακτο συνέδριο μέσα στις γιορτές στο οποίο θα παρατεθούν τα αίτια της διάλυσης, θα γίνει αυτοκριτική, "αλληλοσφαγούλες", θα προκύψουν θέσεις αντιθέσεις συνθέσεις, και θα βάλει τις βάσεις για την αισθησιακή επανάκαμψη, την κοινωνική αυτοδιεύθυνση και την αποδέσμευση από την ε.ε. και το δντ.
Για την εμβάθυνση και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση όλων των θεωρητικων-πρακτικών ζητημάτων, προτείνω να ανοίξει και ένας ανοιχτός προσυνεδριακός διάλογος στο μπλογκ και στο φέις.
(κάποια στιγμή) θα νικήσουμε!

"Ήρθε η ώρα να κάνουμε κοντρόλ με το καλάμι και πάσα με το μίτο. Κεφαλιά με την μύτη κι απόκρουση με τα μούτρα. Ήρθε η ώρα να γελοιοποιήσουμε τους θεσμούς τους και τις συνήθειές τους." (αισθ.μανιφέστο 2009)

Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου