Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Αισθησιακό κάλεσμα ήδη έχει προκαλέσει τριγμούς στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα, αν και δεν έχουν περάσει παρά μόνο ελάχιστες ώρες από το γενναίο άνοιγμά του στην κοινωνία. Αδίστακτοι καπιταλιστές, γραφειοκράτες παραγοντίσκοι, ποδοσφαιριστές-τσιράκια της εργοδοσίας και βιετναμέζοι βελονιστές αναμένεται να χτυπήσουν λυσσαλέα το λάγνο αυτό εγχείρημα.

Μπροστά στις προκλήσεις τους, οφείλουμε να αντιτάξουμε το δεύτερο πιο μεγάλο μας όπλο: την ιστορική συνέχεια του αισθησιασμού. Είναι χρέος μας απέναντι στην κοινωνία να καταδείξουμε το αυτονόητο, το γεγονός δηλαδή ότι ο Ποδοσφαιρικός Αισθησιασμός/ Αισθησιακός Ποδοσφαιρισμός δεν είναι μια νέα μόδα, ένα εφήμερο lifestyle, αλλά μια πραγματικότητα με τεράστια ιστορία.

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες (αν και τόσος καιρός έχει περάσει) από τη ρομαντική/αισθησιακή εποχή που, πιτσιρίκια ακόμα, παίζαμε μπάλα γυμνοί στις αλάνες. Τότε που παίζαμε για τη φανέλα (όταν φορούσαμε) κι όχι για το χρήμα. Τότε που εμφανίστηκαν οι πρώτοι Τιτάνες του Ποδοσφαιρικού Αισθησιασμού. Τότε που δεν υπήρχαν οι πολυτέλειες που απολαμβάνει η σημερινή νεολαία. Τότε που κυριαρχούσε η ανέχεια, αλλά τουλάχιστον υπήρχε τιμιότητα και αξιοπρέπεια.

Οι παραπάνω σκέψεις αποτελούν το εφαλτήριο για τη δημιουργία του Συλλόγου Παλαιμάχων Αισθησιασμού "Νίκος Κολομπούρδας" (Σ.Π.Α.Ν.Κ.). Με ορμητήριο την ακριτική Κέρκυρα (αν το Χαϊδάρι είναι η Μέκκα του Αισθησιασμού, η Κέρκυρα είναι η Μεδίνα του), ο ΣΠΑΝΚ:
- προσυπογράφει το Αισθησιακό μανιφέστο
- ψηφίζει με θάρρος ότι αυτό που ενώνει τους Αισθησιακούς είναι η αγάπη προς το πρωκτικό σεξ (ότι κι αν σημαίνει αυτό)
- θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό τη διαφύλαξη της ακεραιότητας της Αισθησιακής ιδεολογίας και την προπαγάνδισή της στην κοινωνία.

Ήδη η ίδρυση του ΣΠΑΝΚ έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία.Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας,
Μέλος και Αναπληρωματικό Μέλος

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετίζουμε την ίδρυση του Sensual Σ.Π.Α.Ν.Κ. κι ανυπομονούμε να παίξουμε φιλικό με τους αισθησιακούς παλαίμαχους στην Κέρκυρα...με άλλα λόγια από την Μέκκα στην Μεδίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή