Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 4 - Εκτελεστές (Executioners) 7

Κακά παιδιά γιατί παίξατε έτσι;

Έτσι σας έμαθαν οι γονείς σας; Να κάνετε κοντρόλ στα 5 μέτρα; Να στήνετε την μπάλα και να κοιτάτε ακίνητοι τον αντίπαλο να τρέχει προς την μπάλα, να την παίρνει και να την βάζει στο τέρμα; Να μην μπορείτε να κάνετε μια σωστή πάσα; Να έρχεστε στο γήπεδο 9:25 ενώ ο αγώνας αρχίζει κανονικά στις 9;

Τι να λέμε τώρα; Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε 5-0. Χτυπήσαμε ρεκόρ γελοιότητας σε μερικές φάσεις. Καλή ομάδα οι αντίπαλοι, ναι. Πρωτοπόροι κι αήττητοι στον όμιλο, ναι. Αλλά όχι κι έτσι! Ούτε οι αντίπαλοι των Harlem Globetrotters δεν έπαιζαν όπως εμείς στο α' ημίχρονο (http://www.youtube.com/watch?v=kyyZaJag2Fc).

Και να φανταστείτε ότι το ρεζιλίκι αυτό έγινε μπροστά στα μάτια της προέδρου που "ω! να 'τη έρχεται, ακούω τα βήματά της, σαν ποδοβολητό σελήνης..." (μεταξύ μας μάλλον ήθελε να πάρει ένα σακάκι...που τελικά όμως δεν το πήρε...άρα θα ξανάρθει).

Στο β' ημίχρονο κάτι κάναμε (βάλαμε 4 - φάγαμε 2) αλλά όταν ήδη χάνεις 5-0 πώς να δικαιολογηθείς; Χάο;

Οι καλύτεροι παίχτες μας ήταν ο Γιώργος (φίλος Ηλία) κι ο Ευθύμης (επίσης) και η αρχηγάρα μας που έπαιζε ενάντια στην παλιά του ομάδα και μάλλον ήθελε να δικαιολογήσει στον εαυτό του ότι καλά έκανε και την εγκατέλειψε για τους Αισθησιακούς. Οι υπόλοιποι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καλύτερα να μην υπήρχαμε. Δεν θα μπω στη λούμπα να ψάξω τον χειρότερο. Ξεκατινιαστείτε στα σχόλια.

Η αλήθεια έιναι ότι έλειπε και ο Μύστα από την άμυνα κι ο Γκούντε δεν μας τίμησε σήμερις, όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν ερχόταν (χιούμορ-χιούμορ).

Γκολ έβαλαν οι Αντρέας, Ευθύμης, Γιώργος και Κώστας (αγαπημένε της κερκίδας αυτές οι αναλαμπές σου ώρες-ώρες με προβληματίζουν). Αυτογκόλ έβαλε ο Μίλτος ενώ ο Μιχάλης (τερματο"φύλακας") στην φάση των φάσεων έστησε την μπάλα με τα χεράκια του στον αντίπαλο για να την βάλει μέσα. Ακόμα αναρωτιέμαι αν όντως συνέβη αυτό ή αν ο Μιχάλης έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ.

Επόμενος αγώνας (εδώ σας θέλω) το ντέρμπυ των ντερμπίων με τους αγαπημένους φίλους και θανάσιμους αντιπάλους Μαχητές!! Την άλλη Δευτέρα στις 22:00.

Αισθησιακή επαναθεμελίωση τώρα, πριν να 'ναι αργά. Εκτός αν θέλετε να δείτε τον Καγκιλέρη να καφρίζει για τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου