Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 2 - Μαχητές (Fighters) 12

"Ερωτεύτηκα τον βιαστή μου" ομολόγησε το αθώο θύμα. "Δεν με νοιάζει που ήταν σκληρός μαζί μου στην αρχή. Τώρα είμαι σίγουρη πως μ' αγαπάει. Θέλω να τον συναντάω συνέχεια" πρόσθεσε.

Όπως σχολίασαν κάποιοι, η εαρινή σεζόν δεν μας πάει ιδιαίτερα. Οι Αισθησιακοί περνάνε κρίση, όχι σαν την οικονομική που περνάει ο ντουνιάς ολόκληρος...αγωνιστική κρίση. Λίγο οι συνεχείς απουσίες, λίγο η πρόεδρος που ξαφνικά αποφάσισε ότι πρέπει να απογαλακτιστούμε και δεν μας καταδέχεται, λίγο ότι κάποιοι-κάποιοι το'χουν κάνει χούι να αργούν 20 λεπτά...λίγο αυτό λίγο εκείνο...κι από λίγο-λίγο γίνεται πολύ που λέει και ένα ρεμπέτικο.

Πριν καν το καταλάβουμε χάναμε 3-0. Μετά 3-1 κι αναθαρρήσαμε. Το ημίχρονο όμως έληξε κάπου 7-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς και το παιχνίδι θα έληγε κανονικά 11-2 αν στην φάση του τελευταίου δευτερολέπτου ο Yorgos Mi (yeah, that's me!) δεν ήταν τόσο αναποφάσιστος για το αν θα κυνηγήσει την μπάλα ή όχι. Μέχρι να αποφασίσει (ωραία δεν είναι να μιλάς για τον εαυτό σου σε γ' πρόσωπο;) είχε ήδη περάσει την γραμμή.

Ο Καγκιλέρης κι οι Καγκιλέριοι στον έβδομο ουρανό, οι Αισθησιακοί στα τάρταρα. Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν κεφάλια; Αλλά ποιος θα τα κόψει αφού δεν έχουμε πρόεδρο; Μήπως πρέπει κάποιοι να πάνε στην κερκίδα; Αλλά ποιος θα τους βγάλει αφού δεν έχουμε προπονητή;

Μια άλλη άποψη λέει ότι τους αφήσαμε να χαρούν για να τους κερδίσουμε πάλι στον δεύτερο γύρο. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε τσαντιστεί μαζί τους που μας φέρθηκαν έτσι (μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο σκύλιαζαν να βάλουν γκολ!!) αλλά σαν να νομίζω ότι δεθήκαμε ακόμα περισσότερο με αυτούς τους αλητήριους τους Μαχητές. Εγώ ας πούμε θέλω να κυκλοφορήσει αρκουδάκι Καγκιλέρης για να κοιμάμαι μαζί του...

Για τον αγώνα τι να πω; Ας γράψουν κι οι άλλοι αν έχουν μούτρα.

Να πω μόνο ότι δεν έπαιξε ο Ηλίας που παραθερίζει κι ο Γκούντε που κοιτάει την καριέρα του (θα παρακαλάς μετά να παίξεις αλλά θα πάρεις τα ζουμερά @@ μας).
Καινούριο πρόσωπο ο φίλος του Ευθύμη, του φίλου του Ηλία, ο Χρήστος.
Χρήστο once a sensual, always a sensual!

Υ.Γ.1
Πάντως βάλαμε γκολάρες!
Υ.Γ.2
Πάντως ο Καγκιλέρης δεν με ντρίμπλαρε!
Υ.Γ.3
"Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, απόλαυσέ τον"...ταϊλανδέζικο γνωμικό που σώζει ζωές.
Υ.Γ.4
Κάγκι δεν πα να βιάσεις καμιά κατσίκα να γίνεις και θέμα στην ΑΕΚ; (http://kitrinomavro.komites.com/board//showthread.php?t=3919)

2 σχόλια:

  1. Eχω να πω μονο 1:ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑΦΤΟΥ!!!!
    12 ΠΑΣΤΕΛΙΑ?ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάγκι θεέ, πάρε την ΠΑΕ (Αισθησιακός)!
    Βάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή