Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 2 - Πειρατικό Β' (Pirate B') 2

Εδώ που τα λέμε, εδώ που τα λέμε
Τις περισσότερες φορές
Εμείς οι Sensuals φταίμε!

Σήμερα κάνουμε την αυτοκριτική μας, βάζουμε το μαχαίρι στο κόκαλο!

Καταφέραμε και χάσαμε σίγουρη νίκη. Οι σταθεροί Sensuals του πρώτου ημιχρόνου στέκονταν μες στο γήπεδο και ήξεραν τι ήθελαν. Μόνο νίκη!
Γι' αυτό και το άνετο 2-0 αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα του γηπέδου. Παίξαμε μυαλωμένα, με δύναμη όπου χρειαζόταν. Κρατήσαμε τους αντιπάλους μακριά απ' την εστία μας και όταν χρειάστηκε η τερματοφυλακάρα μας ήταν εκεί, τιναζόταν σαν αίλουρος κι έσχιζε τις αέριες μάζες σαν Κατιούσα (http://www.youtube.com/watch?v=nuUHvja4Ab0&feature=related) (κι η συνοδευτική μουσική τα ρα-ρα ρα-ρα ρα-ρα ρα-ρα-ραα...i) σοβιετική βερσιόν http://www.youtube.com/watch?v=IHlq_P5CI18&feature=related και ii) φονταμενταλισιτκή βερσιόν: http://www.youtube.com/watch?v=V_yVpOTOn8w&feature=related).

Το σκορ άνοιξε όταν μετά από ατομική προσπάθεια του αγαπημένου-της-κερκίδας (πολύ καλός στο α' μέρος) και ασίστ του ο Μίλτος έπιασε σχεδόν αέρα αλλά ο Αντρέας από πίσω την έζζζμπρωξε στα δίχτυα.
Το highlight της σεζόν μέχρι τώρα βέβαια ήταν το 2ο γκολ όταν ο σκληροτράχηλος Μύστα έκανε ένα σουτ βολίδα σχεδόν από το κέντρο κι η μπάλα καρφώθηκε στον ουρανό των γκολποστ των αντιπάλων. Και κάπου εκεί νομίζαμε ότι το ματς έχει τελειώσει...

Το β' ημίχρονο άργησε να αρχίσει γιατί ψάχναμε την μπάλα στις αλάνες πίσω απ' το γήπεδο. Δεν έχει εξακριβωθεί επιστημονικά αν έφταιγε αυτό πάντως μπήκαμε μουδιασμένα και κάτσαμε πίσω ενώ οι αντίπαλοι μας πίεζαν (είπαμε ΠΑΟΚ του Σάντος είμαστε). Βέβαια πότε με σκληροτράχηλη άμυνα, πότε με τις εκτινάξεις του Νίκου στο τέρμα, το σκορ κρατιόταν και παράλληλα χάναμε και καμιά ευκαιρία στις αντεπιθέσεις. Όταν όμως δέχεσαι πίεση ένα ολόκληρο ημίχρονο κάπου θα το φας το γκολ. Και το φάγαμε...
Μετά από λίγο φάγαμε και το 2ο από φάουλ, που παίζει και να μην ήταν αλλά τες πα...
Στο τέλος του αγώνα ο Ηλίας έχασε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ σουτάροντας άουτ.

Το ματς έχει καταγραφεί από κάμερα και πιστέψτε με υπάρχει υλικό...

Σημειώνουμε την παρουσία του κόουτς Γκούντε στον αγώνα έστω και ως κάμερα-μαν. Την επόμενη φορά θέλουμε να μας καθοδηγείς ω παμμέγιστε φραπεδοφόρε!

Οι οπαδοί μας προχώρησαν ένα βήμα μπροστά. Έσκασαν με αλκοόλ πριν τον αγώνα κι έφυγαν πριν αρχίσει το ματς. Η Χαλακατεβάκαινα κι η Πιπινούσκαγια έδειξαν ότι οι Αισθησιακοί οπαδοί κατεβαίνουν στο γήπεδο για πολλούς και διάφορους λόγους που μπορεί να σχετίζονται με την αγαπημένη μας ομάδα αλλά δεν είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν γηπεδική κουλτούρα κι αυτό μετράει.

Έπαιξαν: Νίκος (τέρμα), Γιώργος, Μύστα, Μάριος (αυτή την φορά δεν τον δανείσαμε στους Μαχητές), Κώστας, Αντρέας, Ηλίας, Μίλτος
Μας την έπαιξαν: Μήτσος, Χρήστος...και δεν είχαμε αλλαγές. Λες γι' αυτό να τα φτύσαμε στο βήτα ημιχρόνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου