Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 5 - Ταυρομάχοι (Matadors) 1

Γκολ, θέαμα και άνετη νίκη με 5-1 για τα λυγερόκορμα αγόρια με τα άσπρα (που θα ήθελαν να φοράνε ροζ-μαύρα). ΣΤΟΠ.
Επιβολή του ρυθμού μας εξ αρχής και ξεκαθάρισμα των προθέσεών μας νωρίς-νωρίς. ΣΤΟΠ.
Ημίχρονο 4-1, τελικό 5-1. ΣΤΟΠ.
Τα γκολ Αρχηγάρα-Αντρέας (2), (Κώνστα)Ντίνος-Βενιαμίν (2), Χρήστος (1). ΣΤΟΠ.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε ξαφνική μπυροθεραπεία. ΣΤΟΠ. Ήπιαμε γύρω στις 20 μπύρες στο κυλικείο του γηπέδου. ΣΤΟΠ. Μεγάλη (παρ)ακμή -όπως το δει κανείς-. ΣΤΟΠ. Όσοι έφυγαν νωρίς γιατί σκέφτονταν το πρωινό ξύπνημα έχασαν την αναπάντεχη εμφάνιση Κάγκι και το φιλοδώρημά μας με 20 σουβλάκια-καλαμάκια-χοιριν
ά. ΣΤΟΠ. Κάγκι σ' αγαπάμε με όλο μας το είναι. ΣΤΟΠ. Σ' αγαπάμε γιατί είσαι ωραίος, σ' αγαπάμε γιατί είσαι εσύ. ΣΤΟΠ. Μας κέρασαν μπύρες μέχρι και οι τσιφούτηδες ιδιοκτήτες του 8Χ8! ΣΤΟΠ. Ένας εκ των αντιπάλων μετά το ματς μας ρώτησε τι είχαμε πάρει και τρέχαμε έτσι. ΣΤΟΠ. Μας αρέσουν τα κοπλιμέντα. (Don't) ΣΤΟΠ. Οι μπύρες και το φαί μετά τον αγώνα φέρνουν υπνηλία ...zzzzz...ΣΤΟΠ.

Υ.Γ.
Αυτό ήταν και το τελευταίο(;) ματς του Χρηστάρα μας που φεύγει για Βαρκελώνη για να μεταλαμπαδεύσει τα ιδεώδη του Αισθησιακού ποδοσφαιρισμού-Ποδοσφαιρικού Αισθησιασμού στην Καταλωνία.
Γι' αυτό και στον μισό αγώνα έπαιξε σέντερ-φορ και σκόραρε κιόλας. Έτσι έπρεπε να τελειώσει η καριέρα του στους Σένσουαλς γιατί "το τέλος είναι η μαγεία". Τώρα αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, από καινούριο μετερίζι ως αντιπρόεδρος των παλαίμαχων, του περίφημου Σ.Π.Α.Ν.Κ. (http://sensualsfc.blogspot.com/search/label/%CE%A3.%CE%A0.%CE%91.%CE%9D.%CE%9A.), δίπλα στον θρυλικό Μίμη (aka μοντελοπνίχτη) που έχει μετατρέψει την Κέρκυρα σε αβύθιστη ναυαρχίδα του Αισθησιασμού. Την ίδια μοίρα θα έχει κι η Μπάρτσα. Χρήστο θυμίσου ...once a Sensual, always a Sensual..!

Γράψε κάτι ισπανικό στο γκρουπ πριν φύγεις μικρέ κοχονούδο ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου