Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 4 - Πειρατικό Β' (Pirate B') 2

Επιστροφή στις νίκες για την Αισθησιακάρα απέναντι στην ομάδα του πιο εκνευριστικού παίχτη του πρωταθλήματος (εσύ ψηλέ απ' το Πειρατικό σου #@!@%$#^!#$&#47). Μιλάμε για μεγάλο τρόμπα που στάνταρ θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο παίχτη και μεγάλο γνώστη του αθλήματος. Κρίμα που παίζει στην μόνη ομάδα που έχει χάσει δυο φορές απ' τους Αισθησιακούς (εντάξει με τους Μαχητές δεν έχουμε παίξει ακόμα 2η φορά :p)

Η δημοφιλέστερη ομάδα του Χαϊδαρίου (και σε λίγο η μοναδική αφού η ΠΑΕ Χαϊδαρίου πάει για διάλυση) ξεκίνησε το ματς κάπως ανόρεκτα και πώς να μην είναι τα πράγματα έτσι όταν κάποιοι-κάποιοι είχαν φάει τουλάχιστον 15 σαρμαδάκια(=ντολμαδάκια) κατά τη διάρκεια της μέρας. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ... 0-1.
Ευτυχώς με γκολ της αρχηγάρας μας πήγαμε στο ημίχρονο με το 1-1 και διάθεση αυτοκριτικής.

Κι επειδή την κάναμε σωστά (την αυτοκριτική μας) μπαίνοντας στο β' ημίχρονο το 1-1 έγινε γρήγορα 2-1 μετά 3-1 και μετά 4-1 (αγαπημένο σκορ της εβδομάδας!). Ο αρχηγός Αντρέας κι ο Βενιαμίν Ντίνος συναγωνίζονταν πετυχαίνοντας από δυο όμορφα γκολ ο καθένας.

Προς το τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι πέτυχαν το 4-2 σε μια στιγμή ολιγωρίας της άμυνας αλλά ο αγώνας είχε κριθεί. Δεν υπάρχουν πολλά ακόμα να σχολιάσουμε γι' αυτό δεν θα το κάνουμε κιόλας.

Ακολουθεί ένα θεωρητικά εύκολο ματς την άλλη ΔΕυτέρα με τα Τσουβάλια και μετά δυο ντέρμπυ. Ένα με τους πελάτες με τα κίτρινα (=Μαχητές) κι ένα με τους Κούπα Καμπάνα (=τσαφ τσουφ).

Θα κάνουν οι Sensuals το 3Χ3;

'Επαιξαν: Μύστα, Μήτσος, Γιώργος, Θανάσης, (κωνστα)Ντίνος, Αγαπημένος της Κερκίδας (=Κώστας), Αρχηγάρα (=Αντρέας), Μίλτος και Νίκος στο τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου