Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Αισθησιακοί (Sensuals) 11 - Τσουβάλια (Bags) 1

Είμαστε τόόόσο μεγάλη ομάδα που στείλαμε τον Αρχηγό μας να χαρεί την γιορτή του στην μαγευτική Κέρκυρα και να ξεκουραστεί απ' τα όσα έχει τραβήξει (και) φέτος παίζοντας στο κέντρο του κέντρου. Τον θέλουμε να είναι έτοιμος για τα δυο επόμενα καυτά ματς με Μαχητές και Κούπα Καμπάνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα γυρίσει από την Κέρκυρα με τις μπαταρίες γεμάτες και την ευχή του προέδρου του Σ.Π.Α.Ν.Κ., του σοφού παλαίμαχου αισθησιακού, Μίμη.

Απ' τον αγώνα όμως δεν έλειπε μόνο ο Αντρέας, έλειπε (πάλι) κι ο Ηλίας ο οποίος έκρινε ότι το κίνημα των διαιτητών προείχε της αναμέτρησης των Αισθησιακών. Ηλία αν επαναστατήσουν οι διαιτητές εμείς μαζί σου.

Μεγάλε Αρχηγέ και υπερηχητικέ midfielder πιστεύουμε να σας βγάλαμε ασπροπρόσωπους. Το μεγαλύτερο σκορ νίκης στην ιστορία των Αισθησιακών είναι γεγονός.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν κάπως μουδιασμένοι διότι ο Μύστα αναγκάστηκε να παίξει στην θέση του Αντρέα κι αυτό δεν το είχαμε συνηθίσει. Παρ' όλα αυτά μοιάζουν στο ύψος και στο παράστημα οπότε γρήγορα εγκληματιστήκαμε στα νέα δεδομένα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 0-1 και για λίγο σκεφτήκαμε ότι την τέχνη του να κάνουμε ντέρμπι εύκολα ματς (όπως και την τέχνη του να κάνουμε ντέρμπυ δύσκολα ματς) δεν την έχουμε ξεχάσει. Όμως με ένα γκολ του Βενιαμίν μας Ντίνου που το έβαλε και σχεδόν πεσμένος κάτω ισοφαρίσαμε και στο ημίχρονο προηγούμασταν 2-1.

Στο 2ο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Με το 3-1 οι αντίπαλοι κατάρρευσαν και το παιχνίδι έγινε μια τυπική διαδικασία (μα ο έρωτας σου το'χω πει θέλει ψυχή και φαντασία: http://www.youtube.com/watch?v=tiCb1ztFWoI&feature=related). Κι εκεί δεν δείξαμε καθόλου οίκτο κι έτσι έπρεπε. Αυτό δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Ίσως μια άλλη φορά.

Σκοράραμε όλοι εκτός του Μητσάρα που βαριόταν να ανέβει στην επίθεση. Τώρα βέβαια λίγο δύσκολο να θυμάσαι ποιοι και πόσα γκολ έβαλαν. Ο Ντίνος έβαλε κάμποσα κι ο Στέφανος (που ήταν η μεταγραφή αποκάλυψη της τελευταίας στιγμής και μακράν ο πιο στιλάτος παίχτης των Sensuals) κάμποσα ακόμη ... κι ο Μύστα κι ο Μίλτος. Ο γράφων κι ο Αγαπημένος της Κερκίδας έβαλαν από 1. 1 και να καίει Κωστάρα, τι γκολάρα πέταξες πάλι! Και κάτι μου λέει ότι ήταν το πρώτο σου φέτος. Άντε και του χρόνου :p

Έπαιξαν: Νίκος (τέρμα), Μήτσος, Γιώργος, Αγαπημένος Της Κερκίδας (άμυνα), Ντίνος, Μύστα, Στέφανος (κέντρο), Μίλτος (επίθεση).

Υ.Γ.
Επόμενο ματς την άλλη Δευτέρα στις 22:00 με τους Μαχητές. You know what that means...

Υ.Γ.2
Επόμενο ματς την παρα-άλλη Δευτέρα με τους Κούπα Καμπάνα. You know what that means...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου