Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Αισθησιακοί 10 -Αντίπαλοι 5

"Πιάνει πάτο σε πηγάδι
Μια ψωλή χωρίς ψεγάδι"

Και να λοιπόν, η ομάδα ρολάρει, δουλεύει σαν μια καλολαδωμένη μηχανή, σαν 90άρι δηλωμένο 50άρι, μπορεί να παίζει συγκροτημένα και να προσφέρει θέαμα. Η οικογένειά μας ενώνεται ξανά. Χθες ήταν στο γήπεδο μετά από μήνες και μήνες ο παμμέγιστος φραπεδοφόρος κόουτς Γκούντε, χωρίς φραπέ μεν, με όλη την αίγλη που τον περιβάλλει δε...
Η Πρόεδρος κι ο Big-Mani πανταχού παρόντες και τα πάντα θωρώντες, το fun club μονίμως απών όπως το έχουμε συνηθίσει, όπως το έχουμε αγαπήσει κι αν ήμασταν στην Αμερική του '50 το σάουντ-τρακ θα έπαιζε δίσκους Bop (τώρα παίζει το "I wanna make it wit chu").
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μην μπορούμε να θυμηθούμε πόσα ακριβώς γκολ έβαλε ο καθένας μετά από μια εμφάνιση στην οποία οι Αισθησιακοί προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που είχαν για γκολ. Οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή της μπάλας. Αυτοί φλυαρούσαν, εμείς είχαμε την ουσία.
Τότε τραυματίστηκε κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας κι αποχώρησε αφήνοντας την ομάδα του με 7. Το σκορ έφτασε στο 10-2 όπου και χαλαρώσαμε, το ρίξαμε στις βόλτες και τις φιγούρες για να γίνει 10-5. Ο Αρχηγός σκόραρε 4 γκολ τουλάχιστον, ο Ιπτάμενος Ολλανδός μας στην καλύτερή του πτήση φέτος έπαιξε πολύ καλά στο κέντρο, έβγαλε άπειρες ασίστ κι έβαλε και 1-2 γκολ. Ο Ντίνος βράχος της άμυνας σκόραρε κι αυτός όπως κι ο Στέφανος που πρόσφερε θέαμα κι ωραία γκολ. Ο Παντελής, αυτός ο ευπατρίδης του Αισθησιασμού, έχει δέσει απόλυτα με την ομάδα και γουστάρουμε με 1000.

Πάμε στο επόμενο ματς με ηθικό ακμαιότατο. Παίζουμε με τους Μαχητές. Θα λήξει 4-0 (...υπέρ μας). Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλα τα διεθνή στοιχηματικά πρακτορεία ενώ ο ΟΠΑΠ έχει ήδη φράξει το παιχνίδι.
Ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε Αισθησιακά τον Κάγκι και τ' άλλα παιδιά κι επειδή Πάσχα έρχεται όλο και κάποιο χάπενινγκ θα πρέπει να ετοιμάσουμε. Ε;

'Επαιξαν: GiGi, Ντίνος, Μήτσος, Γιώργος, Μίλτος, Αντρέας, Παντελής, Στέφανος.
Μας έλειψαν: Αγαπημένος της Κερκίδας, Ηλίας
Στον πάγκο αχτύπητο δίδυμο: Μύστα, Γκούντε

"Είμαστε Sensuals απ' τα Δυτικά
Γαμάμε Βόρεια, Νότια κι Ανατολικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου