Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αισθησιακοί 4 - Μαχητές 2

"Πείτε μας, είστε τα πουτανάκια μας;;"

1.http://sensualsfc.blogspot.com/2009/10/sensuals-3-warriors-2.html
2.http://sensualsfc.blogspot.com/2009/06/sensuals-6-warriors-3.html

καιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιι.....

3. Αισθησιακοί-Μαχητές 4-2. Ήταν 29/03/2010 και το ρολόι έδειχνε περασμένες 23:00.

Ο αγώνας εκτυλίχθηκε σε κλίμα αισθησιακό και κατανυκτικό (http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=873ea66a80a6514879e7). Οι παίχτες των Αισθησιακών αφού προσκύνησαν με ευλάβεια πριν τον αγώνα την Παναγιά την Αισθησιακή (a.k.a Frau Blackbarbie) και της φίλησαν το χέρι, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με την Χάρη Της να αιωρείται σαν αύρα ανάμεσα στις γραμμές του κλασσικού 3-3-1 που μας έφερε εδώ που μας έφερε.
Το προηγούμενο βράδυ ο Αρχηγός-Αντρέας είδε όνειρο με τον Χριστό να στήνει την μπάλα στο σημαιάκι του κόρνερ το οποίο είχε πάνω επιγραφή "Εν τούτω νίκα" κι ανέμιζε περήφανα στους ρυθμούς του Σιρόκου. Έτσι ξεκίνησαν όλα, κόρνερ ο Ιπτάμενος Ολλανδός μας (aka Μίλτος), κεφαλιά ο ιπτάμενος Αρχηγός μας: 1-0!
Ακολούθησε ένα 10λεπτο μονομαχιών όταν η καλοστημένη άμυνά μας σε ένα στιγμιαίο ολίσθημα της λογικής αδράνησε και δεχτήκαμε την ισοφάριση.
Απο κει και πέρα οι ερωμένες με τα κιτρινόμαυρα ακολούθησαν την τακτική "Γκολ εσείς, σέντρα εμείς" ώσπου να φτάσουμε στο 4-1 με γκολάρα (μονοκόματο σουτ) του Ντίνου στο 1ο ημίχρονο και γκολ του Αρχηγού και του Στέφανου στο 2ο.
Το ματς είχε κριθεί, τα πόδια των Μαχητών είχαν βαρύνει ενώ οι Αισθησιακοί ελαφροί σαν πούπουλα, γρήγοροι σαν αστραπές (νιάου!) κάλπαζαν όλο χάρη στο χωράφι από πλαστικό πράσινο χορτάρι και καουτσούκ.

Κάπου εκεί ο Μητσάρας που έπαιζε δεξί μπακ εκείνη την στιγμή αποφάσισε ότι είχε κουραστεί κι έπρεπε να βγει αλλαγή. Ο Ηλίας που θα έμπαινε στην θέση του (επιστρέφει!! ναιαιαι!) βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Ο Μήτσος, διακριτικός και μυστηριώδης όπως τον αγαπήσαμε και τον αγάπησαν κι άλλοι/ες πολλοί/ές έκρινε ότι δεν πρέπει να πει σε κανέναν ότι βγαίνει αλλαγή. Έτσι κι ενώ οι Μαχητές βρίσκονταν στην αντεπίθεση ψάχναμε ποιος είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Αφού φάγαμε το γκολ είδαμε τον Μήτσο να βγαίνει περπατώντας προς τον πάγκο στο άλλο άκρο του γηπέδου. Και γράφουμε ολόκληρη παράγραφο γι' αυτό το συμβάν για να πούμε πως εκεί αντί να εκνευριστούμε, σκίρτησε η καρδιά μας ξανά, μας ήρθε να του χουφτώσουμε το κωλαράκι και να του πούμε "τι κάνεις μωρή μαλακία; έτσι βγαίνουν αλλαγή; πατ-πατ (ήχος παλάμης που θωπεύει φιλικά τον κώλο του Μήτσου)".

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στα αγωνιστικά (όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. come on! come on! focus!). Η ομάδα απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, δεν υπολείπεται κανείς, κάναμε το καθήκον μας, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά, θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος. Ο Ηλίας ξαναγυρίζει, η άμυνα δένει σαν κρέμα ζαχαροπλαστικής όταν της ρίχνεις μπισκότο, ο Μύστα αποθεραπεύεται, ο Μίλτος (ο Μουσλίμοβιτς των Αισθησιακών) είναι στα χάι του, ο Στέφανος προσαρμόζεται και σκοράρει ανελιπώς, Αντρέας κι Αγαπημένος της Κερκίδας σταθερές αξίες δεν το συζητάμε. Όχι, δεν το συζητάμε!

Αιτούμαστε της δικέφαλης ηγεσίας μας όπως τοποθετήσει άμεσα των Ντέλο τεχνικό διευθυντή και όπως φέρει πίσω δεμένο χειροπόδαρα με συμβόλαιο εφ' όρου ζωής τον φραπεδοφόρο προπονητάκο μας, κόουτς-Γκούντε!

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε μεγάλες πουτάνες κι ως τέτοιες η χαρά μας δεν μπορεί να κρυφτεί, ξεχειλίζει απ' τα μπατζάκια των μπόξερ μας γι' αυτό αυτή την εβδομάδα θα φοράμε εφαρμοστά σλιπ, λευκά μινέρβα (όλη την βδομάδα το ίδιο (ξέρετε κίτρινο μπρος-καφέ πίσω)).

Μαζί με την Πρόεδρο και τους/τις πολυπληθείς φιλάθλους μας το γιορτάσαμε στην Βραζιλιάνα, επειδή παίξαμε βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Κάγκι, Μάνο, λοιποί αγαπημένοι Μαχητές το Πάσχα τα αυγά σας να είναι ροζ! Εμείς για άλλη μια φορά σας αγαπήσαμε στον μέγιστο βαθμό, δεν σας αγάπησε ποτέ κανένας τόσο. Φιλάκια!

...και μέρες που είναι μην ξεχνάτε!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdKqCcaU62FkczND6wLznPgKuR1a1OIaK2GTIMa9NCpy1Hp36v4qy-MPZu3yH10-XJKwSmCyB5lRrV__qo6MdaSVmPUzWx2L99rri5Fbd5mc-1WkxzDCr9Czs66nFfhEvEXppOfogq57I/s400/xristos.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου