Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αισθησιακοί 0 - Friends 2

Ψάχναμε το ιστορικό των αγώνων μας και πουθενά δεν βρήκαμε άλλο ματς που να μην είχαμε σκοράρει. Πάει, το καταφέραμε κι αυτό!

Τρώγοντας ένα παράξενο, κωλόφαρδο γκολ από το πουθενά βρεθήκαμε να υπολειπόμαστε κατά ένα τέρμα από σχετικά νωρίς. ¨Ολο το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να κάνουμε παρά μόνο μία διπλή ευκαιρία με Ηλία και Αντρέα.
Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο αλλά γενικά κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλλον η μπάλα γλιστρούσε πολύ γιατί τα τσαφ πήγαιναν σύννεφο.
Έτσι η στραβοκλωτσιά στην επίθεση και την άμυνα έδινε κι έπαιρνε ενώ αμυντικά υποπέσαμε σε αρκετά φάουλ όχι επειδή ήμασταν σκληροί αλλά επειδή αντί για μπάλα συνήθως βρίσκαμε τα πόδια των αντιπάλων μας.

Το 0-2 (γιατί όπου και να παίζουμε-παίζουμε πάντα στην έδρα μας) το δεχτήκαμε από τον μάλλον πιο υπέρβαρο παίχτη του πρωταθλήματος κι αυτό είναι άλλο ένα κατόρθωμα της ηρωικής μας άμυνας. Βέβαια οι αμυντικοί μας κατηγορούν το κέντρο που πουλάει την μπάλα εύκολα κι αναπάντεχα αλλά το κέντρο αντικρούει τις κατηγορίες λέγοντας πως για να φας γκολ από παίχτη άνω των 100 ίσως και 110 ίσως και 120 (πως τον κόβατε αλήθεια) κιλών είναι κατόρθωμα.. Φταίμε κι οι δυο που ζούμε χώρια λέει το άσμα δλδ στα καθ'ημάς κέντρο και άμυνα πρέπει να είναι πιο κοντά (το κεντρο στην άμυνα ή η άμυνα στο κέντρο εξαρτάται). Πιο λογική ακούγεται η άποψη ότι η ψυχοπονιάρα άμυνά μας με αυτή της την ολιγωριά ήθελε υποσυνείδητα να δώσει ένα γερό πλήγμα στον ρατσισμό κατά των ευτραφών συνανθρώπων μας που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους (βλ. βρισιές όπως "κρέας"). Η θεωρία καταρρέει οι χοντροί είναι μοιραίοι!
Τα παλικάρια μας παλέψανε μέχρι το τέλος αλλά γκολ δεν έμπαινε με τίποτα. Ο Αγαπημένος της Κερκιδας επισήμανε ότι μετα από κάθε θρίαμβο εναντίον των μαχητών κάνουμε γκέλα. Σωστά! Κι ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη μες στο Καραϊσκάκη με 0-1 έφαγε 4 γκολ από τα Γιάννενα. Άρα μη χαλιέστε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών!

Το κλου βέβαια της βραδιάς ήταν ότι ο Μύστα σαν πασχαλινός άγιος-βασίλης, ως Δαναός δώρα φέρων κατέφτασε με δυο τσάντες γεμάτες ροζ εμφανίσεις!!!!!
Να σημειώσουμε ότι η φωνή του λαού εισακούστηκε και παρότι υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις ως προς το στυλιστικό του πράγματος αγοράστηκαν οι εμφανίσεις που βγήκαν πρώτες σε ψηφοφορία. Είναι αλήθεια ότι ξεπερνούν σε γελοιότητα κάθε προσδοκία αλλά το λογότυπο της ομάδας στα αριστερά θα δονείται στους χτύπους των Αισθησιακών καρδιών κι αυτό μετράει, αυτό λέει πολλά.
Περνάμε σε νέο ποιοτικό στάδιο. Ο Αισθησιακός Καζαμίας επαληθεύεται και την άλλη Δευτέρα στις 10, σε ένα δύσκολο ματς οι Sensuals θα τα δώσουν όλα!

Ροζ φανέλα
Φοράνε στα μπουρδέλα
(θα μας το φωνάζουν και θα καμαρώνουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου