Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Αισθησιακοί 0 - Wind 6

"The Wind that Shakes the Barley"
"Ο Άνεμος Που Χορεύει το Κριθάρι"

όπου Άνεμος-Wind κι όπου Κριθάρι οι Sensuals που χόρευαν αφημένοι στις διαθέσεις στρατηγού ανέμου που έλεγε και μια ψυχή στην Βουλή.

Εντάξει, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο τραγικά, ειδικά στο α' ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί, ελέγξαμε τον ρυθμό, δεν αφήσαμε να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες, μάλιστα χάσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ (δοκάρι, και σουτ Στέφαου λίγο άουτ). Τα 2 γκολ που δεχτήκαμε ήταν στιγμιαία λάθη της άμυνας, δώρα στους αντιπάλους οι οποίοι ως ποδοσφαιριστές με κλάση δεν τα άφηναν ανεκμετάλλευτα.
Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε λίγο στην αρχή αλλά οι δυνάμεις μας μας εγκατέλειψαν γρήγορα, δεν είχαμε και πολλές αλλαγές...εμφανίστηκαν και πάλι τα σημάδια αποδιοργάνωσης στις γραμμές μας, απελευθερώθηκαν κι οι αντίπαλοι και το 6-0 ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι 1-2 γκολ τα δικαιούμασταν μάλλον. Στα τελευταία τρία ματς έχουμε βάλει 1 γκολ. Πού οφείλεται αυτή η αφλογιστία;
Ακολουθούν οι Sensuals την μοίρα της Ελλάδας με το έλλειμμα στο ισοζύγιο των γκολ να αυξάνει αρνητικά. Να εξηγήσουμε έτσι την έλλειψη οπαδών στο πλευρό μας; Έχει υποβαθμιστεί η φήμη μας στην αγορά του ποδοσφαίρου παρά τις φαντεζί εμφανίσεις μας;

Απ' αυτό το ματς ας κρατήσουμε δυο-τρία πράγματα: 1) ο Αγαπημένος της Κερκίδας φόρεσε την επίσημη ενδυμασία της ομάδας μας ξεπερνώντας τις στυλιστικές του διαφωνίες (Αγαπημένε το επόμενο βήμα είναι να άρεις τις διαφωνίες σου για το ανέβασμα του βίντεο στο γκρουπ, τόση δουλειά έχει ρίξει ο Μητσάρας, χρειαζόμαστε μια ψυχολογική ντόπα, έλα τώρα, κάνε την υπέρβαση...), 2) ο Μήτσος δεν έπαιξε γιατί τάραξε τα γεμιστά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αυτό λέγεται αντι-επαγγελματική συμπεριφορά αλλά έχε χάρη που είμαστε ερασιτέχνες εκ πεποιθήσεως. Άλλωστε ποιος θα τον τιμωρήσει; Οέο; Η διοίκηση; ΧοχΟΧΟΧοχΑχΟΑχΑΟΧχαο. 3) ο Μύστα επιστρέφει. Οι φήμες λένε ότι μπορούσε να έχει ήδη επιστρέψει αλλά προτίμησε να γυρίσει σαν ήρωας, σαν ελπίδα σε ένα καράβι που βουλιάζει, παρά σαν εθελοντής στα δύσκολα για να βουλιάξει μαζί με το καράβι.

Τρεις συνεχόμενες ήττες έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε. Οκ το πρόγραμμα ήταν δύσκολο αλλά η νίκη την επόμενη Δευτέρα φαντάζει μονόδρομος. Στην δημοκρατία, λένε, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Στην Αισθησιοκρατία όμως τα αδιέξοδα είναι γοητευτικά.

"Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει"

Keep the faith babies!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου