Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Αισθησιακοί 4 - Δίας 2

Μετά από πολύ-πολύ καιρό η ομάδα έπαιξε υπερπλήρης. Οι Αισθησιακοί κατέβασαν 11άδα και παρατηρήθηκε συνωστισμός στον πάγκο. Ρίχνοντας όλα τους τα όπλα στο γήπεδο πώς να έχαναν αυτόν τον αγώνα; Ούτως ή άλλως την νίκη την θέλαμε πολύ μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Λόγω καθυστερημένης άφιξης κάποιων-κάποιων η περιγραφή του αγώνα θα περιλαμβάνει μόνο το β' ημίχρονο οπότε και είχε ήδη διαμορφωθεί το σκορ.
Για το α' ημίχρονο προσθέστε εσείς στα σχόλια, τους σκόρερς, λεπτομέρεις κλπ.
Στο β' ημίχρονο λοιπόν η Αισθησιακή στρατιά έπαιξε απλά για να διατηρήσει το σκορ και να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο ματς :p
Δεν φάγαμε γκολ-δεν βάλαμε γκολ. Γενικά η ομάδα πήγε καλά. Καινοτομία το ότι δύο βασικά στελέχη της άμυνας, οι δυο Γιώργηδες αγωνίστηκαν στο κέντρο. Τα πήγαν άσχημα; Καταρρέει κι η θεωρία ότι άμυνα χωρίς Γιώργηδες δεν γίνεται; Θα δούμε στη συνέχεια... Κύριο πρόβλημά μας το χάος που επικρατεί στις γραμμές μας όταν αρχίζουν να γίνονται αλλαγές. Παιδιά το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Αυτός που βγαίνει ενημερώνει αυτόν που μπαίνει για το σε ποια θέση παίζει. Αυτός που μπαίνει κοιτάει να κρατήσει αυτήν την θέση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει εσωτερική αλλαγή αρκεί να θυμούνται κι οι δυο ότι άλλαξαν θέση. Τόσο απλά.

Πέρα από την πληρότητα της ομάδας παρατηρήθηκε και κύμα επιστροφής των οπαδών μας στα γήπεδα. Η Ναταλί (έφυγε νωρίς) αν και χωρίς το θεσπέσιο ραβανί αυτή την φορά, η Δέσποινα (ήρθε αργά) κι ο κουρεμένος, σέξυ, φραπεδοφόρος κόουτς Γκούντε τόνωσαν το ηθικό της ομάδας.

Οι Sensuals θα αναγεννηθούν εν μέσω κρίσης, θα σταθούν αντάξιοι των προκλήσεων των καιρών, θα δώσουν στέγη σε όποιον/α φωνάξει "εκτός απ' τον καπιταλισμό, υπάρχει κι η μοναξιά!"

Έπαιξαν: GiGi, Παντελής, Μύστα, Μήτσος, Γιώργος, Αντρέας, Κώστας, Μίλτος, Ηλίας, Στέφανος, Ντίνος!!

υ.γ.
ήταν ευκαιρία για ομαδική φωτογράφιση χθες. πότε θα την κάνουμε επιτέλους; οέο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου