Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αισθησιακοί 2 - Μπόχα Τζούνιορς 7

(Ας μας επιτραπεί ένα προβοκατόρικο άνοιγμα...)

Ποιοι είμαστε κύριοι για να κάνουμε τρεις επιτυχίες στη σειρά, ο ΠΑΟΚ;;

Οπαδοί, φίλοι, θαυμαστές, παίκτες, άπαντες και άπασες αισθησιακοί/ές ακούστε!

Για να αποδώσει η ομάδα θέλει κίνητρο. Αν δεν μπορεί να έχει υλικό κίνητρο -κάτι απτό δλδ- ας μας πουλήσει κάποιος ελπίδα, όνειρα. Αλλιώς τα σκαμπανεβάσματα θα είναι ο κανόνας κι όταν θα κάνουμε δύο νίκες στην σειρά ή θα γκρεμίζουμε τα φαβορί αυτό θα είναι απλά επειδή υπερβάλλαμε εαυτούς.

Οι Αισθησιακοί σήμερα χρειάζονται νέο όραμα. Με τον προπονητή μας να βαράει σκοπιές και την διοίκηση εξαφανισμένη (μα εξωγήινοι τους απήγαγαν; πού είναι τόσο καιρό;) την φαν-κλαμπ-λίντερ παροπλισμένη...έχουμε απομείνει εμείς κι οι αγνοί οπαδοί μας που και σήμερα κατέκλυσαν το γήπεδο (έφη, μελίνα ... με δυο ξανθιές στην κερκίδα με τι μυαλά να παίξουμε)

Εκεί έξω υπάρχει "ένας άντρας, μια γυναίκα κι ένας ωκεανός από αίμα". Θέλετε σοβαρά τώρα να αναλύσουμε το 2-7; ΌΧι το 2-7 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα αλλά παίξαμε καλούτσικα ως σύνολο. Είχαμε βασικές απουσίες (GiGi, Ηλίας κι ο Αντρέας μισός) που μας κόστισαν. Πάντως έχουμε αρχίσει να παίζουμε πιο πολύ ως ομάδα και λιγότερο ως μπουλούκι. Δεν μας βγαίνουν εύκολα οι συνδυασμοί αλλά το προσπαθούμε και μερικές φορές ζωγραφίζουμε.
Το 2-7 δεν θα μας πτοήσει απλά χρειαζόμαστε ένα νέο αισθησιακό συμβόλαιο, ένα νέο "μασάζ και σοκολάτες" για το κάτι παραπάνω.

Με το βίντεο να έχει κολλήσει στο βέτο της γνωστής βεντέτας και το επόμενο πάρτυ να αργεί δεν υπάρχει κάτι να πυροδοτήσει το κλίμα στο γκρουπ. Κι όμως, η ατμόσφαιρα έξω μυρίζει μπαρούτι. Μέσα όμως κάνει fujitsu.

(Όχι ο συγγραφέας του κειμένου δεν είναι μεθυσμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου