Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αισθησιακοί 2 - Πειρατικό 1

Λέμε να ακολουθήσουμε την διαδρομή απ' το γενικό στο ειδικό...

Με την καλοκαιρινή ραστώνη να αιωρείται σαν πέπλο από πάνω μας χαϊδεύοντας σιγα σιγα τους σβέρκους μας που σήκωσαν τα βάρη κι αυτής της σεζόν, συνεχίζουμε τον μοναχικό μας δρόμο στα δαιδαλώδη μονοπάτια της αυγής του 21ου αιώνα.

Σκεφτείτε! Κάποτε οι άνθρωποι θα μιλάνε για μας όπως εμείς γι' αυτούς που έζησαν το 1905 ή το 1912. Δοκιμάζουμε τα βήματά μας, αφήνουμε τα πρώτα χνάρια σε μια καινούρια εποχή. Προς το παρόν στεκόμαστε ακόμα στο κατώφλι ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην εποχή που αφήνουμε μπας και συνειδητοποιήσουμε ότι μας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Διαλέξαμε να κάνουμε την αέρινη ροζ επανάσταση σε μαύρη εποχή. Γι' αυτό και δεν θα μπορούσαμε να φοράμε άλλο χρώμα πλην του ροζ-μαύρου.

Οι τελευταίοι αγώνες έχουν την εξής ιδιομορφία. Περιμένουμε από αγωνιστική σε αγωνιστική να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να πάμε στα play-off. Πότε ακριβώς θα τελειώσει δεν ξέρουμε! Άγνωσται αι βουλαί του kifissosclub..
Κι επειδή ακριβώς δεν είμαστε ομάδα των Play-Off (τι πάει να πει μια κι έξω κύριε; θέλουμε και 2η και 3η και 4η ευκαιρία!) το κλίμα είναι παράξενο στους τελευταίους αγώνες.

Για την ιστορία, κερδίσαμε τους καλούς πελάτες μας, το Πειρατικό, με 2-1, παρουσία του κουρεμένου-στρατευμένου φραπεδοφόρου προπονητή μας. Το ματς ήταν μέτριο αν και είχε σασπένς. Στο α' ημίχρονο καταφέραμε να χάνουμε με 0-1 όταν ενώ μας είχε πάρει σχεδόν ο ύπνος μια ξαφνική σέντρα-λόμπα των αντιπάλων πέρασε πάνω από το κεφάλι του yorgos mi ο οποίος δεν είδε τον υψηλόσωμο σέντερ-φορ των αντιπάλων να καλπάζει πίσω του, να σηκώνεται στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 0-1.

Shit happens!

Στο β' ημίχρονο πιέσαμε αν και συνήθως το κάναμε ανορθόδοξα κι αφού πετάξαμε κάμποσες ευκαιρίες στα σκουπίδια -το ίδιο κι οι αντίπαλοί μας- καταφέραμε πρώτα με τον Μίλτο μετά από πάσα-διαβήτη του Στέφανου και μετά με τον Ντίνο (με μια απ' τις γνωστές του σουτάρες απ' το κέντρο σχεδόν) να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη, σημαντική για να πλασαριστούμε ψηλότερα στην βαθμολογία. Βέβαια δεν ξέρουμε αν αυτό έχει νόημα καθώς η κλήρωση των Play-Off γίνεται μέχρι τώρα με ένα μοναδικό σύστημα που συνάμα αποτελεί κι επτασφράγιστο μυστικό των διοργανωτών αλλά εν πάσει περιπτώσει εμείς κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε. Συνεχίζουμε, 8 η ώρα την άλλη Δευτέρα με τους Δίας. Τους έχουμε ξανακερδίσει. Πάμε για νέα νίκη.

Έπαιξαν: GiGi, Ντίνος, Γιώργος, Μήτσος, Κώστας, Μίλτος, Αντρέας, Στέφανος
Τον έπαιξαν: Μύστα, Παντελής, Ηλίας ... εκδρομούλα ε; τριημεράκι ε; Έχετε Αισθησιακές υποχρεώσεις κύριοι!

υ.γ.
Η κάμερα-γούμαν Δέσποινα κινηματογράφισε το α' ημίχρονο απ' το οποίο λογικά δεν έχουμε να θυμόμαστε και πολλά. Παρ' όλα αυτά φήμες λένε ότι ο κόουτς-Γκούντε σε ρόλο σχολιαστή μετράει! Ας ελπίσουμε αυτό το βίντεο να ανέβει.

υ.γ.2
ο Ταπανταολα Χαλακατεβάκης ζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου