Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αισθησιακοί 5 - Κροκόδειλοι 2

Αργά-αργά
Βαριά-βαριά
Σ' ακούω στο σκοτάδι.
Το κουρασμένο βήμα σου
Να σέρνεται
Κάθε βράδυ, κάθε βράδυ"

http://www.youtube.com/watch?v=tuq1I-cfn_8
(αφιερωμένο στην ομαδάρα μας)

Τα 8 κουρασμένα παληκάρια των Αισθησιακών δεν κατάφεραν να πάνε κόντρα στις επιδόσεις των πνευμόνων τους, κόντρα στα αποθέματα ενέργειας, σακχάρων και την έκταση των μυικών τους ιστών.
Για ένα ημίχρονο η γραμμή Μαζινό άντεξε στις συνεχείς επελάσεις των αντιπάλων και πέρα από ένα γρήγορο και ξαφνικό γκολ κινδυνέψαμε λίγες φορές. Οι αντίπαλοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση, είχαν κατοχή της μπάλας αλλά την περιοχή μας σπάνια την πατούσαν.
Ώσπου συνέβη αυτό που όλοι/ες/α περιμέναμε καιρό τώρα, αυτό που λαχταρούσαμε όπως λαχταρά τη βροχή το σκασμένο από τη ζέστη χώμα, όπως το πεινασμένο μωρό που ψάχνει το στήθος της μάνας του τραβώντας ενστικτωδώς την μπλούζα της, αυτό που περιμέναμε όπως περιμένει το γράμμα της αγαπημένης του που ποτέ δεν φτάνει ο φυλακισμένος, σαν τον φαντάρο που για μήνες πάει στο επισκεπτήριο για να αντικρύσει μια άδεια καρέκλα αλλά έχει πάντα την ελπίδα ότι την επόμενη φορά αυτό που περιμένει θα γίνει.

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.-

Το πλήθη παραληρούσαν όπως οι κομμουνιστές όταν επέστρεψε ο Νίκος Ζαχαριάδης απ' το Νταχάου το '45, όπως οι δεξιοί όταν επέστρεψε ο βασιλιάς το '46!

Καταγγέλουμε το γεγονός ότι η γκολάρα του Αγαπημένου δεν μέτρησε για 2 ή 3 αλλά μόνο για 1. Καταγγέλουμε το γεγονός ότι το ματς δεν έληξε επί τόπου. Το κατεστημένο του kifissosclub που δεν μας επιτρέπει να χαρούμε τέτοιες μοναδικές στιγμές θα βρει την Αισθησιακή στρατιά με το όπλο παρά πόδα. Διεκδικούμε το ροζ φύλλο αγώνα κάθε φορά που σκοράρει ο Αγαπημένος της Κερκίδας. Τίποτα περισσότερο-Τίποτα λιγότερο!
Μπροστά σ' αυτή την προκλητική συμπεριφορά ο Αγαπημένος της Κερκίδας αρνήθηκε να ξαναπροσφέρει ηδονή στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς κι έτσι όταν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει το 2-1 μπροστά σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι...

Έτσι λοιπόν έληξε το α'ημίχρονο. Στο β'ημίχρονο -όπως αφήνει να εννοηθεί ο πρόλογος- τα καύσιμα της αισθησιακής ατμομηχανής άρχισαν να τελειώνουν. Κι όσο τελείωναν τόσο εμφανέστερο γινόταν το χάσμα μεταξύ της επιθετικής και της αμυντικής γραμμής. Οι αντίπαλοι εγκατέλειψαν τις άκαρπες γιόμες κι άρχισαν να παίζουν με την μπάλα κάτω. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών αρκούνταν απλά να την ανοίγουν στον κενό χώρο και να τρέχουν προσπερνώντας μας στο σπριντ. Το καταγγέλουμε κι αυτό. Εκμεταλλεύονται τον άδικο κανονισμό που απαγορεύει στα σκληρά καρύδια της Αισθησιακής άμυνας να κάνουν τάκλιν. Νομίζετε δλδ πώς ξέρετε μπάλα; Νομίζετε πως αυτό είναι θέαμα; Αν ξέρετε μπάλα περάστε μας με ντρίμπλα κι όχι με σπριντ. Επίσης να προσθέσουμε ότι "όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια".
Μ' αυτά και μ' αυτά το σκορ έληξε 5-2. Το 2ο γκολ για μας ο Μίλτος μετά από ωραία πάσα του Στέφανου (αυτοί οι 2 όταν θέλουν συνδυάζονται μια χαρά).

Πριν τελειώσουμε πρέπει αναμφίβολα να κράξουμε τους: Μύστα, Ηλία, Παντελή για τη συνεχή απουσία τους απ' τις υποχρεώσεις της ομάδας. Λοιπόν νευροκαβαλικέματα, τριήμερα, clubbing, γκόμενες, θλάσεις, οκνηρία κ.ο.κ. παύουν να αποτελούν δικαιολογίες. Σοβαρευτείτε αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε ένα πρωί και να βρείτε την πόρτα του σπιτιού σας βαμμένη ροζ και μια μαύρη προκήρυξη των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αισθησιασμού καρφωμένη πάνω της.
Εκτός των άλλων ουδείς αναντικατάστατος και οι υποψήφιοι για την χρυσή 11άδα των Αισθησιακών είναι πολλοί και διψασμένοι για χάδια και τάκλιν.
Προκλητικές εμφανίσεις με μοκασίνια, lacoste κλπ στο γήπεδο, ανάλογες με την χθεσινή του Μύστα δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές. Υπάρχει πάντα κι η λύση του δανεισμού στο παράρτημα των Μαχητών.

Έπαιξαν (κι επέζησαν): GiGi, Γιώργος, Ντίνος, Μήτσος, Στέφανος, Αγαπημένος της Κερκίδας, Αντρέας, Μίλτος.

και

Τον Έπαιξαν: Μύστα, Ηλίας, Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου