Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Play Off: Αισθησιακοί 2 - Κούπα Καμπάνα 2

"Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Sensuals"

Με κλειδί την εύρυθμη αμυντική λειτουργία η ομάδα-ομαδάρα μας πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και διατηρήθηκε μέσα στον στόχο της που ήταν-είναι και θα είναι το πρωτάθλημα (νιάου).

Το 2-2 ήταν ένα σκορ που μπορεί στους αντιπάλους μας να μην φαντάζει δίκαιο, σ' εμάς φαντάζει όμως και γιατί να κωλόσουμε να το πούμε κιόλας, αξίζαμε και τη νίκη :p
Διότι μόνο εμείς ξέρουμε τι τραβήξαμε πριν απ' αυτό το ματς (κι ας τους να ψάχνονται τώρα...).
Το ματς χαρακτηριζόταν από πάθος κι ένταση μέσα όμως σε κλίμα αδελφοσύνης κι αλληλεγγύης. Ο Αγαπημένος της Κερκίδας εμφανίστηκε με νέο army-look ενώ ο Yorgos Mi δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στον αγώνα καθότι το κάλεσμα της φύσης στο παρά '5 καθιστούσε αδύνατη κάθε άλλη ενασχόληση. Στα του ματς τώρα.

Προηγηθήκαμε με 1-0 μετά από μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή και σουτ του Ηλία. Εκεί όμως που φαινόταν ότι θα πηγαίναμε έτσι στο ημίχρονο μια αδράνεια της άμυνας και μια ωραία πάσα του Himmy στην καρδιά της έφερε την ισοφάριση. Και λίγο μετά από ένα λάθος του Αρχηγού μας ήρθε το 1-2 (=σκορ ημιχρόνου).
Όσοι έπαιξαν ημίχρονο/τελικό Κούπα Καμπάνα/Ισοπαλία σίγουρα θα εξαπλασίασαν ή εφταπλασίασαν τα χρήματά τους καθώς παίρνοντας το αίμα του πίσω (ρεφάροντας για την μαλακία κοινώς) ο Αρχηγός-Αντρέας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίλτου και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-2. Καιρό είχαμε να σκοράρουμε έτσι, ε; Αγαπημένος τρόπος!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ. Κι οι δύο ομάδες έχασαν από 1-2-3 καλές ευκαιρίες με την τερματοφυλακάρα μας να λέει όχι σε 2 πολύ επικίνδυνες φάσεις. Τουτέστιν ανοιχτοί λογαριασμοί για την Δευτέρα το βράδυ όπου κρίνεται η πρόκριση και το ποιος θα έχει την χαρά να αντιμετωπίσει τον Κάγκι και τα παιδιά του.

Credits στον Μύστα που με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο τα έδωσε όλα στην άμυνα και στον GiGi που όποτε χρειάστηκε (και χρειάστηκε 3-4 φορές) ήταν εκεί.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην πανστρατιά των οπαδών μας που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Kifissosclub (Έφη -σοκοφρετίνια=super-, Ξένια, Μελίνα, Δέσποινα σας ευχαριστούμε) καθώς και στην παρουσία του μέγα-χορηγού Big-Mani που έδωσε άλλο κύρος στην ομάδα κι έκανε την διαιτησία να μας παίξει 60-40.

Έπαιξαν: GiGi, Μήτσος, Παντελής, Μύστα, Γιώργος, Αγαπημένος της Κερκίδας, Μίλτος, Αρχηγός-Αντρέας, Ηλίας.
Έλειψε και μας έλειψε ο Στέφανος που απολάμβανε τον Παύλο Παυλίδη να τραγουδάει
"Κι όμως είμαι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι"

Υ.Γ.
Σύμφωνα με στοιχεία της AGB η θεαματικότητα του ματς Ισπανία-Πορτογαλία παρουσίασε μια ανεξήγητη κοιλιά μεταξύ 30' και 80' ... δλδ την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπυ Αισηθσιακοί-Κούπα Καμπάνα ... τυχαίο; Δεν νομίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου