Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Play Off: Αισθησιακοί 4 - Men in Blue 1

"Πρόκριση!" είπε κι η φωνή του έσχισε την σιωπή όπως το ξίφος του Αχιλλέα μετά τον θάνατο του Πάτροκλου όταν έσχιζε τον αέρα σαν χαρτί.

Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε - Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα - Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες - Υπάρχω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω...

Αυτό λέγεται υπέρβαση. Αυτό λέγεται νίκη της τακτικής, νίκη του σχεδιασμού, νίκη της κοινής προσπάθειας, της προσήλωσης σε έναν σκοπό. Ενώσαμε τις μετριότητές μας κι υπό το πρίσμα της ομαδικότητας οι αντίπαλοί μας είδαν ένα ωραίο σύνολο που με ψυχραιμία έφερε τον αγώνα εκεί ακριβώς που ήθελε.
4-2 χάσαμε στον πρώτο αγώνα, 4-1 κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Δίκαια.

Χωρίς τον Αγαπημένο της Κερκίδας στη σύνθεσή μας (που σίγουρα θα ξαναέβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα) ξεκινήσαμε συγκροτημένα ενώ οι αντίπαλοι μας πίεζαν ψηλά. Μετά από λίγα λεπτά βρήκαμε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα γκολ-χάρμα. Πολύ ωραία πάσα του Ντίνου και τρομερό γυριστό του Στέφανου...1-0. Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες αλλά σε μια στιγμή που κοιμηθήκαμε σε ένα πλάγιο, βγήκε μια μπαλιά μέσα στην άμυνα και ένας ξεχασμένος επιθετικός έκανε το 1-1...το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ψυχραιμία όμως! Μπήκαμε στο β'ημίχρονο και παίζοντας καρτερικά όπως η τίγρης περιμένει πίσω απ' τα χορτάρια την κατάλληλη στιγμή για να χιμίξει μόλις το θύμα γίνει τρωτό και τότε ναι το 1-1 έγινε 2-1 και μετά 3-1 και μετά 4-1 και κάθε γκολ ήταν πιο ωραίο απ' το προηγούμενο και μας ανέβαζε στα ουράνια. Το 2ο το 'βαλε ο Μίλτος αφού ο Αντρέας ντρίμπλαρε όλη την άμυνα και του'βγαλε ωραία πάσα, το 3ο ο Ντίνος με μια από τις γνωστές σουτάρες του και το 4ο ο Ηλίας που αναδεικνύεται πλέον σε μεγάλο φαουλίστα (πώς το κάρφωσες έτσι στο γάμα;).

Η άμυνα όπως καταλάβατε έκανε μεγάλο παιχνίδι όμως το κλειδί ήταν ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το κέντρο ήταν συγκροτημένο κι όχι χάρχαλο.

Highlights του αγώνα (μετά από απαίτηση του κοινού): Ο GiGi φωνάζει για πλάκα στον Μήτσο ότι η Γερμανία έφαγε γκολ, ο Μήτσος παθαίνει εγκεφαλικό, γυρίζει πλάτη στον αγώνα και βρίζει τον GiGi και λένε ότι παραλίγο να την πάθουμε με τραγικό τρόπο. Δεν φταίει ο Μήτσος, αστεία με το στοίχημα δεν γίνονται!!
Δεύτερο highlight με πρωταγωνιστή και πάλι τον μεγάλο σταρ (τελικά το κάνει επίτηδες για να μένει στην επικαιρότητα) Μήτσο και τον Παντελή...όπου προς το τέλος του αγώνα ο Μήτσος πάει να μπει αλλαγή στην θέση του Παντελή, κάθεται δίπλα στην γραμμή, ο Παντελής δεν έχει προλάβει να βγει ακόμα, όμως η μπάλα έρχεται προς τα πόδια του Μήτσου οπότε ο Μήτσος μπαίνει μέσα, παίρνει την μπάλα και βγάζει και μια πάσα στην επίθεση. Κανείς βέβαια δεν κατάλαβε τι έγινε εκτός απ' αυτούς τους δύο κι αυτό καθιστά την κομπίνα τους ακόμα πιο βδελυρή και συνάμα πιο άψογη.

Τα καλά νέα όμως έρχονται τώρα. Επόμενος αντίπαλός μας οι Κούπα Καμπάνα κι αν προκριθούμε οι Μαχητές.... Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Τώρα έχουμε κίνητρο! Ανυπομονούμε να κάνουν τα μπούτια μας "σπλατς!" πάνω στα σώματα του Χαϊδεμένου και του Κάγκι.

Έπαιξαν: GiGi, Μύστα, Παντελής, Μητσος, Γιώργος, Αντρέας, Μίλτος, Στέφανος, Ηλίας
Μας έλειψε: ο Αγαπημένος της Κερκίδας, παμμέγιστος ... Κ.Θ. που αυτή την στιγμή χαϊδεύει τα decks στο γκάζι και παίζει την μελωδία της ευτυχίας.

Αυτήν εδώ αγόρια και κορίτσια μας
http://www.youtube.com/watch?v=uorwNi_EkNM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου