Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Αισθησιακοί २ - में इन ब्लू 4

Το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν για τους Αισθησιακούς πλησιάζει: http://www.youtube.com/watch?v=tvE9VNuAS2g (ηχητική υπόκρουση που φτάνει γλυκά στ' αυτιά μας απ' την Μεδίνα του Αισθησιασμού)

Αγωνιζόμαστε με βαρίδια στα πόδια, τρικυμία εν κρανίω και μια καρδιά cornetto να λιώνει κάτω απ' τον χοντρό, γέρικο ήλιο. Η ομάδα δεν έχει συνηθίσει να παίζει υπό το φως της ημέρας. "We only come out at night, the days are much too bright".
Ξεκινήσαμε ωραία, με πασούλες κι ανάπτυξη, πίεση στους αντιπάλους κι έτσι προηγηθήκαμε με 1-0 με ένα γκολ που ψάχνει πατέρα (υποψήφιοι: ηλίας, στέφανος, μίλτος). Στο 5λεπτο ο Μητσάρας βγήκε αλλαγή και πέρασε το υπόλοιπο του ματς στον πάγκο περιμένοντας στωικά να γίνει πολτός στο στομάχι του το φαγητό που είχε καταναλώσει λίγο πριν το ματς. Οποία σοβαρότης!
Το ημίχρονο τελείωσε 1-1 με εμάς να προσπαθούμε να συνδυαστούμε αλλά να τρώμε γκολ από στημένη φάση λόγω ληθάργου.
Οι αντίπαλοι πιτσιρικάδες μάλλον ήξεραν χειρότερη μπάλα από μας (πώς να εμπιστευτείς τη νέα γενιά μετά;) αλλά είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν και να παίξουν σαν ομάδα...

...κάτι που εμείς χάσαμε εντελώς στο β' ημίχρονο. Γραμμές και θέσεις δεν υπήρχαν και το εκρεμμές χόρευε απ' την ατομιστία στην κουραστική αλλαγή πασών στα 2 μέτρα ώσπου η μπάλα να χαθεί. Το 2ο γκολ το φάγαμε πάλι από στημένη φάση και στην κλειστή γωνία που αναδεικνύεται σε αχίλλειο πτέρνα του GiGi. Ακολούθησε 3ο και 4ο γκολ ενώ είχαμε βγει όλοι μπροστά να δείξουμε τι παιχταράδες είμαστε. Η μπάλα μας έφευγε κάτω απ' τα πόδια, μετά από σπριντ απ' το κέντρο μέχρι την αντίπαλη περιοχή ο yorgos mi ήθελε 1' λεπτό ξεκούραση, ο Παντελής απέκρουε τις βαθιές μπαλιές με την πλάτη, ο Στέφανος είχε σπάσει τα δοκάρια, ο Αντρέας ήρθε καθυστερημένα κι ήταν λίγο εκτός ρυθμού, Μίλτος-Κώστας ξεχνούσαν να γυρίσουν να μαρκάρουν στο κέντρο και φλυαρούσαν στην επίθεση (ξεχάσαμε κανέναν;) α, ναι ο μεγάλος επιστολογράφος έπαιξε πιο κοντά στον Μ.Ο. της απόδοσής του και θα λέγαμε ότι διασώθηκε απ' το ναυάγιο. Βέβαια για να μην τον κακομαθαίνουμε να του υπενθυμίσουμε ότι το κακό χούι να κόβει στο κέντρο της άμυνας και να αρχίζει να ντριμπλάρει πρέπει να το κόψει.

Τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να κάνουμε το 4-2 με γκολ του προωθημένου Γιώργου Μη(!) όταν μετά από κόρνερ ο Αγαπημένος της Κερκίδας διεκδίκησε την κεφαλιά με αξιώσεις παρ' όλα αυτά η μπάλα πέρασε και χτυπώντας πάνω στο δεξί μπούτι του πρώτου κατέληξε στα δίχτυα. Back to Basics...οι Αισθησιακοί ξέρουν να χρησιμοποιούν κάθε σπιθαμή του σώματός τους. Αυτό το γκολ θα αποδειχτεί κρισιμότατο πάντως να μου το θυμηθείτε.

Στον επαναληπτικό αγώνα πρέπει να κερδίσουμε με 2 γκολ διαφορά για να πάμε το ματς στην παράταση ή τρία για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πόσο δίνει η πρόκριση των Sensuals στο στοίχημα είπαμε;;

Έπαιξαν: GiGi, Μύστα, Yorgos Mi, Παντελής, Αγαπημένος της Κερκίδας, Μίλτος, Αντρέας, Στέφανος...Guest Star ο Μήτσος

ΜΑς έλειψε: ο Βενιαμίν Ντίνος στον οποίο στηρίζουμε πολλά για την πρόκριση

Υ.Γ.
Η ήττα φέρνει γκρίνια και διχόνοια γι' αυτό και μετά τη λήξη του παιχνιδιού όλοι είχαν από μια άποψη γιατί δεν πήγαμε καλά. Αν ακούει η διοίκηση, αν ακούνε οι οπαδοί, αν ακούει ο Σ.Π.Α.Ν.Κ. ας επέμβουν την ύστατη στιγμή γιατί αυτή η ομάδα αξίζει πολλά (νιάου!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου