Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Αισθησιακοί ३ - Παντάνασα 3

Ήμαστε καλύτεροι
Είμαστε καλύτεροι
Θα είμαστε καλύτεροι

Χωρίς τερματοφύλακα που έκανε μπάνιο στην θάλασσα κι ένα τηλέφωνο δεν πήρε να ειδοποιήσει (!ακούμε προτάσεις για ποινές!) αλλά αποδίδοντας μπάλα καλύτερη απ' αυτή που παρακολουθούν εκατομμύρια φίλαθλοι στο μουντιάλ οι Αισθησιακοί, ναι μεν δεν νίκησαν, είναι όμως οι ηθικοί νικητές. Κόντρα στους 2ους της βαθμολογίας προηγηθήκαμε 2-0 και 3-2 αλλά πληρώνοντας δυο-τρία λάθη δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κι έτσι η ιστορία έγραψε 3-3. Και να κερδίζαμε βέβαια βαθμολογικά δεν άλλαζε κάτι απλά επειδή τον τίτλο του φονέα των φαβορί τον διεκδικούμε με ζήλο την θέλαμε την 2η νίκη επί της Παντάνασας.

Σήμερα η ομάδα θύμισε παλιές καλές εποχές όταν μας κοουτσάριζε ο Γκούντε και κάναμε βιντεοθεραπεία κάθε Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ σπίτι του Μήτσου. Παίξαμε οργανωμένα, με την μπάλα κάτω κυρίως, δεν κλειστήκαμε πίσω, δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να κάνουν μεγάλες φάσεις. Βοήθησε κι η επανεμφάνιση Ηλία και Παντελή. Ειδικά ο Ηλίας πήγε πολύ καλά.

Διακρίθηκε βέβαια ο Μύστα που τα έδωσε όλα πίσω, ήταν μια άμυνα μόνος του κι ο Ντίνος που έβαλε μια γκολάρα, σουτ στο γάμμα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μίλτο αφού πέρασε 2-3 παίχτες. Για να μην καβαλήσει το καλάμι ο Δον Ζουάν της Ευελπίδων (γιατί για τον Ντίνο δεν φοβόμαστε) να του θυμίσουμε ότι όταν ο αντίπαλος εκτελεί φάουλ, το τείχος πρέπει να μένει συμπαγές κι ότι οι πολλές ντρίμπλες στην άμυνα δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν. Ξέρουμε ότι ο πόθος του υψηλόσωμου συμπαίκτη μας να γίνει επιθετικός είναι αδύνατον να τιθασευτεί ώρες-ώρες όμως καλύτερα να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα τριανταρήσει κινούμενος στην ίδια ευθεία με τον ασθμαίνοντα Μήτσο, τον Παντελή, τον Γιώργο και τον Ντίνο. Μύστα αγόρι μου "εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Sensuals"!

Να σημειώσουμε ότι το ματς διεξήχθη και πάλι χωρίς την παρουσία των εκλεκτών μας φιλάθλων, χωρίς τη γλυκιά γεύση του ραβανί ή του λεμονοκέικ στα χείλη μας ενώ παράλληλα δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι το παράρτημά μας οι Μαχητές έχουν κάνει βήματα προόδου σ' αυτό το επίπεδο.
Επίσης, ελλείψει GiGi την εστία υπερασπίστηκε ο yorgos mi και αν ξαναλείψει ο GiGi θα το ξανακάνει.

Ας μην γράψουμε παραπάνω γιατί την παράσταση αυτή την εβδομάδα πρέπει να κλέψει το κείμενο-παρέμβαση του Μύστα που θα τυπωθεί σε 500 συλλεκτικά αντίτυπα και θα μοιραστεί σε αντίστοιχους τυχερούς στο κέντρο της Αθήνας.

Την άλλη εβδομάδα έχουμε Play-Off...κατάλαβες τι γίνεται έτσι;

Έπαιξαν: Yorgos Mi (τερματοφύλακας), Μύστα, Ντίνος, Μήτσος (aka βγαίνω στο δίλεπτο αλλαγή από βαρεμάρα), Κώστας, Ηλίας, Μίλτος, Στέφανος, Παντελής.

Τον έπαιξε (άσχημα όμως) ο παραλιάρχης GiGi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου