Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Αισθησιακοί 3 - Κορκόδειλοι 4

Ποτέ δεν μας άρεσαν τα lacoste!

Θυμάστε που την προηγούμενη βδομάδα λέγαμε ότι είχαμε μια ήττα, μια νίκη και άρα οφείλαμε να φέρουμε και μια ισοπαλία;; Ε, λοιπόν η ήττα εκείνη δεν μετρούσε τελικά, δεν πιανόταν στο πρωτάθλημα και άρα οφείλαμε να κάνουμε μια ήττααα. Χάσαμε 4-3 αλλά θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε φέρει ισοπαλία ή να έχουμε κερδίσει.

Το παιχνίδι ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου. Καμία ομάδα δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Ενδεικτικό είναι ότι από τα 7 ματς του παιχνιδιού τα 4 μπήκαν από στημένες φάσεις. Δυο εμείς με κεφαλιές του Αρχηγού-Αντρέα και 2 οι άλλοι με φάουλ.

Ομάδα στα μέτρα μας γενικά οι αντίπαλοι με 2-3 καλούς παίχτες και τους υπόλοιπους μέτριους. Βρεθήκαμε όμως πίσω στο σκορ εξ αρχής 2-0, μειώσαμε 2-1 στο ημίχρονο, έγινε το 3-1, ισοφαρίσαμε σε 3-3 αλλά τελικά χάσαμε. Να σημειωθεί ότι ο Yorgos Mi είχε κεφαλιά που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι (αλλά του δικού μας τέρματος). Έτσι για να κρατάμε τον GiGi σε επαγρύπνιση!

Ο Στέφανος που αντικαθιστούσε τον τραυματία Ηλία έβαλε ένα υπέροχο 3ο γκολ κάνοντας μια στριφογυριστή ντρίμπλα και σουτάροντας δυνατά... Τα άλλα δύο ήταν κεφαλιές του ιπτάμενου Αντρέα.

Γενικά το ματς ξεκίνησε και τελείωσε ήρεμα και στο τέλος δεν φάνηκε να μας είχε πειράξει και πολύ που χάσαμε. Από απουσίες εκτός απ' τον Μύστα που δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει έλειπε κι ο Ηλίας που είχε τραυματιστεί στον προηγούμενο αγώνα ΑΛΛΑ έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση με κουστουμιά και πουράκλα συνοδευόμενος από μια ευγενική παρουσία, έτσι ρε παιδί μου σαν μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου (και του πενταγράμμου και της νύχτας άμα λάχει).

Η έτερη ξεχωριστή παρουσία της βραδιάς ήταν ένας φίλος απ' τα παλιά, ο αναδυόμενος αστέρας του Αισθησιασμού ...ο δικός μας Ντέλος. Χαρήκαμε πολύ που τον είδαμε. Έκανε και προθέρμανση μαζί μας και στο τέλος μας τάισε σοκολατάκια (είδες Πρόεδρε ... είπαμε πρέπει να αξιοποιηθεί αυτό το παιδί!!). Πάντα τέτοια!

Επειδή το ήσυχο βράδυ της Δευτέρας 15 Μάρτη δεν θα το θυμόμαστε για πολύ ας κλείσει αυτή η περιγραφή εδώ κι όποιος έχει κάτι να προσθέσει...voila!

Έπαιξαν: GiGi (τέρμα), Yorgos Mi, Παντελής, Ντίνος (άμυνα), Αγαπημένος της Κερκίδας, Αρχηγάρα, Στέφανος (κέντρο), Μίλτος (εεπίίίίθεσηηηη!)

(στην ψηφοφορία για τις εμφανίσεις προηγούνται οι ψυχεδελικές μακρυμάνικες (ρε θα μας βάλετε καλοκαιριάτικα να παίζουμε με μακρύ μανίκι;;) αλλά οι ψήφοι είναι μοιρασμένες μεταξύ των τριών εκ των τεσσάρων προτεινόμενων. αξίζει να σημειωθεί ότι η 4η που δεν είναι ροζ μαύρη δεν έχει πάρει ούτε μία ψήφο! την βάλαμε για να σας δοκιμάσουμε και περάσατε το τεστ με 100%. you are all sensuals! στις κάλτσες τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. ο λαός απαιτεί ροζ κάλτσα με λίγο μαύρο κι όχι μαύρη κάλτσα με λίγο ροζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου