Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Αισθησιακοί 4 - Μπαρμπουτατζήδες 4

"Είμαι φίνος μάγκας πρώτος τεκετζής
"Είμαι και μαγκιόρος, έξτρα μπαρμπουτζής" (χίκ!) - Ζαχαρίας Κασιμάτης

Στην αναμέτρησή σου με το λούμπεν αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι το απρόβλεπτο. Κι η σημερινή αναμέτρηση από απρόβλεπτα άλλο τίποτα.

Προτού καν μαζευτούμε ο πολυαγαπημένος Κάγκι μας προσέγγισε γονυπετής και μας ζήτησε να του δανείσουμε τον Μεγάλο Αρχηγό μας, Αντρέα, διότι έπαιζαν ημιτελικό κι είχαν ξεμείνει από σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ και γενικώς ότι παίζει στον άξονα και μαρκάρει. Εμείς αρχικά του απαντήσαμε με το γνωστό ρητό ότι γυναίκα, αμάξι και Μεγάλο Αρχηγό (με αντίστροφη σειρά ιεράρχησης) δεν τα δανείζεις!
Τελικά όμως μίλησε το ελληνικό δαιμόνιο, το βυζαντινό γονίδιο και κλείσαμε την εξής συμφωνία: δανεισμός του Μ.Α. για τον ημιτελικό= +6 βαθμοί οι Sensuals στο πρωτάθλημα ... κι ο νοών νοείτο. Βέβαια το θυγατρικό μας σωματείο a.k.a. Μαχητές δεν τα κατάφερε κι αποκλείστηκε. Κρίμα...
1 ώρα πριν την έναρξη του ματς, ξέχασα να γράψω, μας τηλεφωνάει το GiGi το γατόνι μας και μας λέει ότι δεν μπορεί να έρθει (κάτι για μασάζ πήρε το αυτί μας, GiGi επιβεβαίωσε!). Κάποιοι αναρωτήθηκαν "πού πάμε χωρίς τέρμα;".
Τότε πετάγεται ο Μήτσος και λέει "θα παίξω εγώ τέρμα!" (απρόβλεπτο νο3).

Είμαστε που λέτε 8, δανείζουμε τον Αντρέα μένουμε 7, μας βρίσκουν ένα παιδί τον Λορέντζο γινόμαστε 8. Παίζουμε!
Ψιλοβρέχει, εκνευριστικό ψιλόβροχο σαν να σε φτύνουν, ο αγέρας κουβαλάει κάτι βαρύ. Είναι ο αέρας της Ελλάδας του 21ου αιώνα. Της Ελλάδας που στο δίλημμα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα απάντησε "σοσιαλισμός με βαρβαρότητα". Κλείνει η παρένθεση.

Μπήκαμε στο ματς πολύ ορεξάτοι, έκανε ντεμπούτο στην σεζόν νο4 κι ο yorgos mi που είχε λείψει απ' τους δυο προηγούμενους αγώνες. Πιέζαμε, αλλάζαμε την μπάλα, ο Μίλτος τα πήγαινε πολύ καλά στην θέση του Αντρέα κι ο Ηλίας στην θέση του Μίλτου, ο Λορέντζο στην θέση του Κώστα κι ο Κώστας στην θέση του Ηλία, ο Ντίνος τέλεια στην θέση του Μύστα κι ο Μύστα στην θέση του Γκούντε, ο Μήτσος έπαιζε σαν GiGi κι ο Παντελής στην θέση του Μήτσου. Ο yorgos mi ήταν ο μόνος που έπαιζε στην θέση του. Τυχαίο;
Το σκορ άνοιξε ο Ηλίας με ένα φάουλ που έπρεπε-έπρεπε-έπρεπε να κινηματογραφηθεί. Σουτ με εξωτερικό φάλτσο απ' την πλευρά που έκλεινε το τοίχος η μπάλα παίρνει τρελή τροχιά, φουλ φάλτσα και καταλήγει στα δίχτυα. Ο Ρουμπέρτου Κάρλους έχει κάτσει και το βλέπει στο βίντεο λένε... Το 2-0 κάνει ο Λορέντζο με ψαλιδάκι που κοντράρει κάπου αλλάζει τροχιά και μπαίνει γκολ. Οι Μπαρμπουτατζήδες μειώνουν σε 2-1 σε μια αντεπίθεση που ξεχάσαμε να γυρίσουμε πίσω. Το 3-1 κάνει ο yorgos mi με ένα πλασέ που δεν ξαναγίνεται. Η μυστηριώδης τροχιά που διέγραψε η μπάλα κρεμώντας τον τερματοφύλακα αντιβαίνει τους νόμους της Φυσικής κι ως εκ τούτου δεν πρόκειται να επαναληφθεί για να μην σκίσει ο Μήτσος τα πτυχία του. Κι έτσι πήγαμε το ημίχρονο περιχαρείς! 3-1 χωρίς τον Αρχηγό; Χωρίς τέρμα; It was just too good to be true!

Στο β'ημίχρονο μπήκαμε νωθροί κι οι αντίπαλοι ήταν πιεστικοί, ο Ηλίας είχε χτυπήσει και δεν μπορούσε να τρέξει πολύ (έκανε φοβερό 1ο ημίχρονο). Φάγαμε ένα αμφισβητούμενο 2ο γκολ κι ένα ωραίο 3ο γκολ. Όμως ο Κώστας χάνει μια μεγάλη ευκαιρία όπου αντίπαλος αμυντικός διώχνει με κεφαλιά πάνω στην γραμμή για να έρθει μετά ξανά ο yorgos mi και να κάνει το 4-3. Αυτά κι αν δεν ξαναγίνονται (απρόσμενο νο4). Δυστυχώς δεν κρατήσαμε το σκορ και φάγαμε το 4-4 προς το τέλος με κεφαλιά.
Ήταν ωραία όμως. Ούτως ή άλλως μέχρι τώρα είχαμε μια ήττα και μια νίκη. Χρειαζόταν να γευτούμε και το συναίσθημα της ισοπαλίας, έτσι για να ξέρουμε.

Έπαιξαν: Μήτσος, Yorgos Mi, Ντίνος (φοβερός!), Παντελής (once a sensual, always a sensual), Αγαπημένος της Κερκίδας (Κώστας), Μίλτος, Λορέντζο, Ηλίας.

υ.γ.
συγγνώμη για το ότι δεν υπήρχε περιγραφή για τους δυο προηγούμενους αγώνες αλλά προτείνω να το χρεωθούν όσοι έπαιξαν και βαριόντουσαν ή ντρέπονταν να γράψουν.

υ.γ.2
θυμάστε την τελευταία ψηφοφορία στο μπλογκ; είχαν ισοψηφίσει στην 1η θέση οι ροζ/μαύρες εμφανίσεις και το βίντεο. ε, λοιπόν οι ροζ/μαύρες εμφανίσεις έρχονται πολύ σύντομα. Tο βίντεο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου